Ahojte, dcéra má od septembra nastúpiť na nový internát, no snažíme sa nájsť nejaký, na ktorom by sa dalo ostávať aj cez vikendy a bol by do 20 minút od Obchodnej..
Viem, že toto je veľmi špecifické, no žiadne internáty neponúkajú ubytovanie aj cez víkendy a sú vlastne nonstop zatvorené, ak dieťa nemá školu musí ostať v meste a tak, chceli by sme nejaký, ktorý na nezatvára o 9 a neotvára o 15
Vzdialenosť môže byť kľudne aj väčšia, ďakujem za každého kto sa ozve
Napr na pántoch, to je síce na okraji mesta, ale je otvorený aj cez víkend
Školský internát Pekná cesta 4, je aj cez víkendy okrem prázdnin
@pribinak ten sa od septembra zatvára, preto hľadáme iný, ale zistili sme že taký štandard sa hľadá ťažko:D
Ja som bývala na Ivanskej v Trnavke.Myslim,že tam je dodnes ten intrak
Vlčie hrdlo v Slovnafte . Síce nebude asi 20 minút od centra , ale býval tam môj býval tam môj spolužiak ešte keď sme boli na strednej a bol veľmi spokojný . Ale netuším ako to teraz je , či fungujú aj cez víkend , ale on s nami chodil v sobotu večer von a v noci išiel na internát .
toto co Ti tu pisu su okrajove časti a urcite nie 20min od Obchodnej🤦🏽
za mna take su len dva (moznoze tri), do 20 min, len si zisti, ci su otvorene aj cez vikend
Vranovska ulica v Petržalke (autobusom priamo sa dostanes za 15 min), druhy je na Trnavskom myte (priamo nad krizovatkou, ten bol opraveny, elektrickou 5-6 zastavok)
No tak ja neviem,ako teraz,ale za mojich stredoškolských internatnych čias bolo úplne normálne,že niektorí ostávali na intraku aj cez víkendy a nemuseli sme byť v meste,kým internát otvoria.Kazdy prišiel a odišiel kedy potreboval