Dobrý večer, je tu niekto, koho dieťa absolvovalo prijímačky na SZŠ Strečianska v Bratislave? Zaujímala by ma náročnosť testov zo SLJ. Na stránke školy nie sú zverejnené žiadne vzorové testy. Ďakujem
@terezzzkaaa písala som mail aj do školy, odpísali mi, že cvičné testy nezverejňujú 😊
@terezzzkaaa tak už len budeme dúfať, že to deti zvládnu 👍
@kaka72 ano súhlasím 😊
@terezzzkaaa tak a tešíme sa ... syna prijali na obidva odbory na ktoré sa hlásil 👍👍
@kaka72 blahoželám. Pravdepodobne ho bude učiť aj moja segra odborné predmety 😁
@andreakotesova no boli to v piatok obrovske nervy a po zverejnení vysledkov obrovska radosť 👍
@kaka72 dobrý deň, na aký obor išiel ? Syn chce ísť na PS, bola ta Sj ťažká veľmi ? Nás mal 2 na vysvedcku a chodí teraz na doučovania lebo vieme aká je úroveň na ZS ta dvojka nieje realita. Myslite, že ma šancu? Na akej úrovni bol v Sj Vás syn keď ho vzali? Gratulujem páči sa mu ?
@natashkaa Dobrý aj Vám, uroven SLJ aj na ZŠ, na ktoru chosil syn bola nízka, mal zo SLJ 3, preto chodil na doučovanie. Na prijímačkach mal 30 bodov zo 40. Co ho zaskocilo boli prijímačky z biológie, povedali deťom v den prijímaciek, ze museli ich sprisniť. Uz to teda neboli len jednoduché testove otazky, ale aj otazky typu Je pravdiva veta, že .... popis obrazkov a tak. Najviac deti neurobilo prijimacky z BIO. Syn chodí na odbor prakticka sestra a páci sa mu.
@kaka72 učí ho p.uč. Schmidtová?
@andreakotesova nie neučí
Tiež ma to zaujima,bolo by to milé od nich keby to zverejnili