Stredná zdravotnícka škola Strečianska v Bratislave

kaka72
13. feb 2024

Dobrý večer, je tu niekto, koho dieťa absolvovalo prijímačky na SZŠ Strečianska v Bratislave? Zaujímala by ma náročnosť testov zo SLJ. Na stránke školy nie sú zverejnené žiadne vzorové testy. Ďakujem

terezzzkaaa
28. apr 2024

Tiež ma to zaujima,bolo by to milé od nich keby to zverejnili

kaka72
autor
29. apr 2024

@terezzzkaaa písala som mail aj do školy, odpísali mi, že cvičné testy nezverejňujú 😊

kaka72
autor
29. apr 2024

@terezzzkaaa tak už len budeme dúfať, že to deti zvládnu 👍

terezzzkaaa
5. máj 2024

@kaka72 ano súhlasím 😊

kaka72
autor
18. máj 2024

@terezzzkaaa tak a tešíme sa ... syna prijali na obidva odbory na ktoré sa hlásil 👍👍

andreakotesova
18. máj 2024

@kaka72 blahoželám. Pravdepodobne ho bude učiť aj moja segra odborné predmety 😁

kaka72
autor
18. máj 2024

@andreakotesova no boli to v piatok obrovske nervy a po zverejnení vysledkov obrovska radosť 👍

natashkaa
20. okt 2024

@kaka72 dobrý deň, na aký obor išiel ? Syn chce ísť na PS, bola ta Sj ťažká veľmi ? Nás mal 2 na vysvedcku a chodí teraz na doučovania lebo vieme aká je úroveň na ZS ta dvojka nieje realita. Myslite, že ma šancu? Na akej úrovni bol v Sj Vás syn keď ho vzali? Gratulujem páči sa mu ?

kaka72
autor
20. okt 2024

@natashkaa Dobrý aj Vám, uroven SLJ aj na ZŠ, na ktoru chosil syn bola nízka, mal zo SLJ 3, preto chodil na doučovanie. Na prijímačkach mal 30 bodov zo 40. Co ho zaskocilo boli prijímačky z biológie, povedali deťom v den prijímaciek, ze museli ich sprisniť. Uz to teda neboli len jednoduché testove otazky, ale aj otazky typu Je pravdiva veta, že .... popis obrazkov a tak. Najviac deti neurobilo prijimacky z BIO. Syn chodí na odbor prakticka sestra a páci sa mu.

andreakotesova
20. okt 2024

@kaka72 učí ho p.uč. Schmidtová?

kaka72
autor
20. okt 2024

@andreakotesova nie neučí

natashkaa
21. okt 2024

@kaka72 čiže z bio už nestačí len kniha 7 ročník ? Alebo aj áno ? To je super, že sa mu páči. Na doucovanie chodil kam ? A bio sa učil len z knihy 7 ročník ?

kaka72
autor
21. okt 2024

@natashkaa zo slovenskeho jazyka ho doucovala pani ucitelka online, nebolo to skupinove doucovanie ale individualne. Na BIO stacila ucebnica 7rocnik cast ludske telo ale poriadne nadrilovať.

natashkaa
5. nov 2024

@kaka72 Dakujem 🙂 prosim nemate kontakt na ucitelku?

kaka72
autor
5. nov 2024

@natashkaa pani ucitelka momentalne nedoucuje narodilo sa jej druhe dieťa

natashkaa
5. nov 2024

@kaka72 :( skoda Dakujem