Stredná škola pedagogická Bieloruská - externá nadstavba

sheila72
20. jún 2024

Ahojte dievčatá, viem že už tu kedysi táto téma bola a preto dúfam, že tu stále nájdem tie, ktoré chodia/chodili na túto školu. Chcem vás poprosiť, či by ste mi vedeli posunúť nejaké info ohľadom štúdia : ) na dochádzanie je to pre mňa ďaleko takže moja otázka smeruje hlavne ku dochádzke - naozaj platí že 5 dní v roku sa môže vymeškať? Ak áno, je to že 5 dní s ospravedlnenkou alebo 5 dní bez a zvyšok treba mať papier od lekára? Zdá sa mi to veľmi málo, vzhľadom na to, že človek môže byť aj PN/OČR. Dajú sa preniesť predmety z inej školy? Mám pedagogické minimum.
Takisto zháňam materiály (aj kúpim).
Ďakujem!

nikdenikto
20. jún 2024

Ja študujem, idem do druhého ročníka. Dochádzka: na hodine sa zapisujeme ale pochybujem, že to niekedy niekto kontroluje. V podstate, pokiaľ ťa majú z čoho ohodnotiť (práca/test) tak nie je problém. Hodiny ako Pedagogika a Psychológia sú častejšie, lebo sú to hlavne maturitné. Ale napríklad nejaká metodika výtvarnej je 2x/polrok. Ja som sa snažila byť aspoň na jednej z týchto 2 hodín. Test sa piše len na predmetoch Pedagogika, psychológia, biológia. Ostatné predmety sa odovzdáva práca, hra na flauta na hodine. Predmety si neprenesieš, toto je kvázi stredna škola. A žiadne materiály určite nekupuj, učitelia posielajú všetky poznámky.

sheila72
autor
21. jún 2024

@nikdenikto ahoj, ďakujem ti veľmi pekne za odpoveď! Nepoznám nikoho, kto by túto školu navštevoval... test sa ale píše na pol roku, či? Takže myslíš, že za dochádzku ma nevyhodia? 😅

nikdenikto
22. jún 2024

@sheila72 Nie nevyhodí určite. Áno test sa píše k polroku.

sheila72
autor
22. jún 2024

@nikdenikto ešte raz ďakujem!