Syn sa rozhoduje medzi Aderkou a Zochovou. Mozete napisat skusenosti? Chce si dat aj jedno gymnazium, takze nemoze dat prihlasku na obe elektrotechnicke.
mne bolo povedane, ze Adlerka ja viac zamerana na elektrotechniku a tie zvysne 2 SPSE na informatiku, ale co mam teraz cerstve info, tak ak bude chciet ist na VS, tak tie skoly nie su vobec dostacujuce, najma co sa MAT tyka, poznam osobne 2 absolventov zo Zochovej aj z Halovej, a ani jeden nezvladol VS, a to ani 1 rocnik
@alikaa ak chce ist na VS, tak radsej na gymnazium, lebo tie vedomosti nie su dostatocne, a bud bude mat doucka, alebo to nezvladne, FEI a FIIT su velmi narocne, dostat sa tam nie je problem, ale udrzat sa je tazke, moj syn by v buducnosti tiez chcel ist na SPSE, ale asi skusi asi radsej gymnazium
@alikaa na adlerke je anglické technické lýceum, 5 rocné, všetci moji kolegovia technici, ktorí prednášajú a školia v angličtine išli na výšku z adlerky, samozrejme robia aj rôzne projekty,..takže za mňa adlerka a aj syn chodí a to technické lýceum, berú ale len 20 detí, minulý rok sa hlásilo cca 300, na konci štúdia máš anglinu C1, vrátane technickej časti, čo je potom na výške výhoda..
@alikaa kolegynin syn chodil na Zosku. Teraz tretiak na STU, neviem či FEI, či FIIT. Matika preňho bola ťažšia, pred 1. ročníkom ale obe školy majú akýsi kurz matiky, doučovanie (aug-sept). Gymplaci tiež absolvujú, a tiež im to dá zabrať... Chlapec ale chce, je šikovný, všetky skúšky na 1.termin, a to už od strednej brigáduje vo firme s fotovoltikou.
Zochova je ľahšia