Prosim vas je tu niekto zodpovedny kto by mi mohol v pripade choroby raz za cas postrazit dcerku na par dni? ze by sme sa dohodli ak ano napisem spravu. Dakujem
Len tak niekomu cudziemu zveris dieťa? Nie je jednoduchšie hľadať niekoho medzi kamoškami či susedami?
@pribinak kamosky nemam, so susedmi sa len zdravime preto niekoho hladam
Sorry musela by som mat smrť na jazyku, aby som dieťa dala niekomu úplne cudziemu.
To nechodíš nikde na ihrisko či do parku, aby si sa zoznámila? A tak našla niekoho kto ti v prípade potreby postráži dieťa?
Veď tu je kopec čudných ľudí, tie fotky v profiloch sú často stiahnuté t internetu a dala by si niekomu len tak do starostlivosti dieťa?
Skus hlidacky.sk su tam aj recenzie od inych mamiciek. Nemusis mat smrť na jazyku ani mat pocit ze si horsia/zla mama. Ak potrebuješ pomôcť, kľudne o nu požiadaj.
Cudziemu dat dieta tak to je mega odvaha, skorej by som zvazovala dake centrum pre deti co opatruju, alebo akoze myslis, ze tvoje dieta bude chore a najde sa vobec niekdo kto ju bude strazit a tak isto od nej neochorie dost pochybujem
Ja som tiež z BA, mam 19 mesiac. syna... Len neviem, kam vam napísať... Kľudne mi napíšte interne
@marisoul ja nepranierujem, skôr sa čudujem, že dnes keď v čase internetu a sociálnych sieti fakt nie je problém nájsť overené opatrovateľky, či agentúry, niekto len tak zveri dieta niekomu úplne cudziemu 🤷♀️🤷♀️🤷♀️
Neviem, za mna je to krajne nezodpovedne a nemá to nič spoločne s tým, že by som odsudzovala, keď niekto požiada o pomoc
Som z Bratislavy