Stráženie dcérky - Bratislava

5. sep 2021

Prosim vas je tu niekto zodpovedny kto by mi mohol v pripade choroby raz za cas postrazit dcerku na par dni? ze by sme sa dohodli ak ano napisem spravu. Dakujem

autor
5. sep 2021

Som z Bratislavy

pribinak
5. sep 2021

Len tak niekomu cudziemu zveris dieťa? Nie je jednoduchšie hľadať niekoho medzi kamoškami či susedami?

autor
5. sep 2021

@pribinak kamosky nemam, so susedmi sa len zdravime preto niekoho hladam

pribinak
5. sep 2021

Sorry musela by som mat smrť na jazyku, aby som dieťa dala niekomu úplne cudziemu.
To nechodíš nikde na ihrisko či do parku, aby si sa zoznámila? A tak našla niekoho kto ti v prípade potreby postráži dieťa?
Veď tu je kopec čudných ľudí, tie fotky v profiloch sú často stiahnuté t internetu a dala by si niekomu len tak do starostlivosti dieťa?

marisoul
5. sep 2021

Skus hlidacky.sk su tam aj recenzie od inych mamiciek. Nemusis mat smrť na jazyku ani mat pocit ze si horsia/zla mama. Ak potrebuješ pomôcť, kľudne o nu požiadaj.

pribinak
5. sep 2021

@marisoul Ehm, tam sú recenzie, to je dosť podstatný rozdiel

marisoul
5. sep 2021

@pribinak ok, chapem ako to myslíš, len mamička hore potrebovala poradiť, možno o takých strankach/možnostiach nevedela, preto to skúsila tu. Stačilo napísať, nech radšej hľadá inde a nie ju tu hned pranierovat, že ide dať decko cudziemu.

zuzubb007
5. sep 2021

Cudziemu dat dieta tak to je mega odvaha, skorej by som zvazovala dake centrum pre deti co opatruju, alebo akoze myslis, ze tvoje dieta bude chore a najde sa vobec niekdo kto ju bude strazit a tak isto od nej neochorie dost pochybujem

ailiba
5. sep 2021

Ja som tiež z BA, mam 19 mesiac. syna... Len neviem, kam vam napísať... Kľudne mi napíšte interne

pribinak
5. sep 2021

@marisoul ja nepranierujem, skôr sa čudujem, že dnes keď v čase internetu a sociálnych sieti fakt nie je problém nájsť overené opatrovateľky, či agentúry, niekto len tak zveri dieta niekomu úplne cudziemu 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️
Neviem, za mna je to krajne nezodpovedne a nemá to nič spoločne s tým, že by som odsudzovala, keď niekto požiada o pomoc

ailiba
5. sep 2021

@pribinak ale však autorka nepísala "ozvite sa, napíšte adresu a dieta vám prinesiem"... A určite by to neurobila takto...

pribinak
5. sep 2021

@ailiba ty to vieš ako?

ailiba
5. sep 2021

@pribinak no, neznelo to tak... to by asi nespravil nikto.

pribinak
5. sep 2021

@ailiba si si istá? Po tomto svete beháju rôzne osoby, aj veľmi naivne

ailiba
5. sep 2021

@pribinak tak to by sa musel nájsť niekto ďalší, čo by zobral cudzie dieťa len tak, že ho prvýkrát vidí a nič nevie... A kto by sa nebál?... Tomu neverím...

pribinak
5. sep 2021

@ailiba všeličo sa stáva a nemusí ho ani zobrat, stačí niečo urobiť a dieťa je poznačené na cely život

ailiba
5. sep 2021

@pribinak súhlasím

pribinak
5. sep 2021

@ailiba ja jej nechcem zle, ani sa jej nevysmievam, len má toto dosť prekvapilo

ailiba
5. sep 2021

@pribinak chápem, ale podla mňa len jednoducho niekoho hľadala a nevedela ako, tak skúsila tu na MK.