Stomatochirurgické ambulancie v Ružinove

pandusica
24. okt 2023

Dobry den, potrebujem sa ist objednat na vytrhnutie zubov, viem, ze to treba osobne. Viete mi poradit ako to tam funguje, vyberiem si ambulanciu a zapisem sa do poradia, prip. Idem podla poradia do ktorejkolvek. Viete odporucit aj konkretneho lekara. Dakujem

lenka.25
24. okt 2023

Ideš , čakáš , nikde sa nezapisuješ, musíš si ustriehnuť poradie .
Najskôr idú kontroly, aj keď prídu neskôr ako ty a až potom idú na rad noví pacienti

mamina7070
24. okt 2023

len doplnam ze envyberas si konkretneho lekara tam praxuju aj medici a tak musis mat vymenny listok od svojho zubara a rtg bez toho nema zmysel tam ist

andrea78
24. okt 2023

@pandusica objednavky robia po 10,00h. Prides, cakas kym vyjde sestricka z dveri, podas dokumentaciu- vymenny listok, rotgen, ct, proste vsetko co im treba uz maj urobene a pripravene, vezme to dnu a vyjde s terminom. Chod do poslednych dveri ne tej chodbe, tam to ide najlepsie/najrychlejsie. Riesila som tam operacny zakrok s manzelom , na termin objednania sme tam cakali od 7,00 do 13,00, je tam neskutocny chaos a podrazdenost personalu, ludia sa tlacia pri otvoreni dveri, neraz hadka, lebo su odbiti. Bola som velmi znechutena celym tym systemon a postupom, aky tam maju. O tom, ze treba prist neskor, pretoze objednavky riesia az po vybaveni objednanych pocientov po zakrokoch nam nikto nepovedal, az ludia v cakarni. Dokonca nas chybne informovala samotna sestra z ordinacie, ked tam manzel den predtym volal, ako postupovat, povedala pride hned rano o 7...
Boli sme celkovo 4x, zakrok plus kontroly, kontroly uz potom v pohode, cakanie do hodiny, tam uz to beru podla casov, ako budete na kontrolu objednani. No ten prvy krat, to bola katastrofa a vyzeralo to tak vzdy, co sme videli, ked sme tam boli, takze asi je to bezna sitiuacia. Ludia prichadzajuci prvy krat nevedia, info ziadne, zapisovanie vonku ziadne, instrukcie nikde ziadne.

pandusica
autor
24. okt 2023

Dakujem dievcata za odpovede, tebe @andrea78, za ozaj rozsiahle instrukcie. Mne ide hlavne o to, ze potrebujem strazenie k malej rocnej, tak aby som si to vedela nastavit.