Ahojte, prosím odporúčte mi nejakého štátneho ortopéda v Bratislave, ktorý ma zmluvu s Dôverou. Už som mal v minulosti skúsenosti so súkromnými, kde som dal 40 eur za vyšetrenie a stalo to za prd, odbil ma. Takže preto som sa rozhodol hladať štátneho, kde nebudem musieť platiť za vyšetrenie.
Len pre ujasnenie, mám zle držanie tela a na 100% aj skoliózu, ale nemám to na papieri. Predpokladám teda, že ortopéd by mal byť prvá volba. Samozrejme predtým si zájdem po výmenný lístok k obvodnej, logicky ....
Vopred vďaka za rady a pomoc 🙂
Presne ako píše kocka vyššie . Možno to skus v tom snope ale to sú estremne cakacky . Ja som bola dvakrát s dcérou u mudr gerincovej zaplatíš jej 25 eur za jeden a pól minuty vyšetrenia ale termín máš prakticky hneď . Aby som ale nekrivdila u nás sa chvalabohu problém nedokázal tak kaslat tých 50 Eur. Vyskúšaj zavolaj
Tá gerincova je tiež v snope ale zaplatíš a máš hneď termín
U kazdeho ortopeda si zaplatis, a tych 40€ je este z tych nizsich poplatkov.
V SNOPe je momentalne cakacia doba na vysetrenie 6-9 mesiacov.
@dominelly ahoj. S volanim do SNOPU drzim palce. Nedvihaju. Ale mejlom odpisu takmer hned. Dr.si mozes vybrat alebo ti daju. Ak chces termin volaju to s vyberom Dr.tak je to 15e. Vtedy ides na cas ktory ti dali. Alebo teda bez a sadnes pockas — objednavaci cas je cca.
A neviem ci uz beru novych . Koncom min.roka uz nebrali. Drzim palce.
Štátny ortopéd už neexistuje…….
Skús SNOP na Záhradníckej ul., ale sú tam pomerne dlhé cakacky