Štátna škôlka v Bratislave

sellycka13
24. aug 2021

Dobrý deň, viete prosím odporučiť štátnu škôlku v správe,kde by mi boli ochotní vziať dieťa, ktoré nie je plne očkované? Ďakujem Vám veľmi pekne vopred ak by sa náhodou niekto našiel,kto by mi napísal do správy.

stormie
24. aug 2021

V prvom rade neockovanie nesmie byt dovodom na neprijatie - ano mozu ti povedat iny dovod …. V BA su plne statne skolky takze rozhodujuce je bydlisko, mas minimalnu sancu ze ti dieta zoberu do skolky mimo obvod aj bez ohladu na ne/ockovanie

mogaa
25. aug 2021

@sellycka13 no ak chceš škôlku v tomto roku a nebola si na zápise, tak nikde....

sellycka13
autor
25. aug 2021

@stormie ďakujem veľmi pekne za info budem hľadať v obvode

sellycka13
autor
25. aug 2021

@mogaa práve až budúci rok, súkromnú tú som vybavila,neponahlam sa práveže,lebo nechcem nútiť na nočník a bez toho určite dieťa nevezmú tak snáď budúci rok🙈🤗😅

evkamotka
2. sep 2021

Mestské škôlky, nie statne. Statne skolky neexistuju. Pre orientaciu ;)

siska53
5. sep 2021

@sellycka13 hlavne nezabudni podat vcas prihlasku. Nemam.pocit, ze by skumali, ci dieta je alebo nie je ockovane.. a viem, ze predtym bolo v skolke aj nejake neockovane deti.
Problem je skor vobec ziskat miesto.. aj ked su mestske casti, kde to ide. Samozrejme, pre obyvatelov ich casti.

veronice
5. sep 2021

U nas (BA-Vrakuna) je dokonca uz aj na MS a ZS rajonizacia - cize podla ulice na ktorej byvame nam prislucha konkretna MS a ZS a starosta sa vyjadril ze je to prave preto, aby aspon kazde vrakunske dieta malo urcite miesto v skolke a skole nakolko je vsade plnka...

stormie
5. sep 2021

@veronice to nie je len vo Vrakuni ale celej BA, lenze tych miest je niekde stale tak malo ze problem dostat dieta do skolky aj v rajonnej