Dobrý deň, viete prosím odporučiť štátnu škôlku v správe,kde by mi boli ochotní vziať dieťa, ktoré nie je plne očkované? Ďakujem Vám veľmi pekne vopred ak by sa náhodou niekto našiel,kto by mi napísal do správy.
@sellycka13 no ak chceš škôlku v tomto roku a nebola si na zápise, tak nikde....
@stormie ďakujem veľmi pekne za info budem hľadať v obvode
@mogaa práve až budúci rok, súkromnú tú som vybavila,neponahlam sa práveže,lebo nechcem nútiť na nočník a bez toho určite dieťa nevezmú tak snáď budúci rok🙈🤗😅
Mestské škôlky, nie statne. Statne skolky neexistuju. Pre orientaciu ;)
@sellycka13 hlavne nezabudni podat vcas prihlasku. Nemam.pocit, ze by skumali, ci dieta je alebo nie je ockovane.. a viem, ze predtym bolo v skolke aj nejake neockovane deti.
Problem je skor vobec ziskat miesto.. aj ked su mestske casti, kde to ide. Samozrejme, pre obyvatelov ich casti.
U nas (BA-Vrakuna) je dokonca uz aj na MS a ZS rajonizacia - cize podla ulice na ktorej byvame nam prislucha konkretna MS a ZS a starosta sa vyjadril ze je to prave preto, aby aspon kazde vrakunske dieta malo urcite miesto v skolke a skole nakolko je vsade plnka...
V prvom rade neockovanie nesmie byt dovodom na neprijatie - ano mozu ti povedat iny dovod …. V BA su plne statne skolky takze rozhodujuce je bydlisko, mas minimalnu sancu ze ti dieta zoberu do skolky mimo obvod aj bez ohladu na ne/ockovanie