Dobrý deň, potrebovala by som poradiť. Dostala som od neurológa výmenný lístok na rehabilitáciu chrbtice. Bývam v BA len krátko a preto by som potrebovala poradiť, nejakú rehabilitáciu a fyzio v Bratislave - ideál Ružinov, Nové Mesto, Vrakuňa..., ktorá je štátna a teda nebudem musieť nič platiť.
čo som pozerala, zatiaľ sa mi bohužiaľ podarilo nájsť len také, kde sa platí...
Budem vám veľmi vďačná za každú pomoc.
najlepšie asi hľadať podľa trvalého bydliska kam spadáš
@viky7 ďakujem ale bývam na východe Slovenska a nakoľko pracujem v BA tak mi to nevyhovuje. Preto potrebujem niečo v BA
ja som chodila s deťmi do nemocnice podunajské biskupice, rehabilitujú aj dospelých. na poisťovňu, neplatili sme nič.
@abbies to by bolo super!. Ďakujem za info🙂
@gemerka17 Ďakujem ti veľmi pekne za info.. 🙂 OD včera sa snažím dovolať do Eurorehab ale neberie mi tam nikto.. hádam budem mať zajtra úspech :D...
Ďakujem ešte raz🙂
@abbies
@abbies dobry den prosim viete mi poskytnúť viac informacii absolvovala som s detmi 13 a 10r na kramaroch ortopedicke vysetrenie dala nam vymenny listok a popis diagnoz a nasledne si mame hladat niekoho na rehabilitacie nakolko som slobodna mamicka samozivitelka bolo by premna samozrejme vyhodne neplatit...alebo len minimalne doplacat.Viete mi prosim dat adresu kde najdem tych co spominate?Za spetnu reakciu vopred dakujem🙂
@lnsm je to toto https://www.unb.sk/fyziatricko-rehabillitacna-a... geriatricka nemocnica Podunajske Biskupice, priamo pred nemocnicou stoji bus. Treba sa objednat na tomto cisle k lekarka, tak pozrie dieta, spravy a potom daju rehabky. Je to vzadu, treba prejst cely areal, alebo ist zo zadnej strany, ale tam stoji bus dalej...
Nemocnica ruzinov nemá rehabilitačné oddelenie?