Dobry den. Chcem sa opytat na SPSE Zochovu. Nema niekto skusenosti s prijimacimi skuskami na tuto skolu? Nikde neviem najst ukazkove testy z minulych rokov. Dakujem za akukolvek informaciu.
syn tam robil prijimacky, ale testy sme veru nemali
@maryane ano, je velmi sikovny, ale mne sa pacila aj elektotechnicka, urcite je to vyborna skola s perspektivou, drzim palce, nech syn zvladne uspesne prijimacky 🙂 mozem sa mojho opytat, ci si este nieco pamata zo Zosky, ale skor si myslim, ze nie, ked otvorite akekolvek testy na ss zo sj i z mat, urcite dokola omielat - opakovat a ratat pomoze.
@maryane ahoj ja som lektorka matematiky a pripravujem aj na prijímačky na stredné školy a keď škola nemá zverejnené minuloročné testy, alebo okruhy, ktorých sa držať, tak používam staršie ročníky monitoru alebo testovania9
Ahojte, mám syna na Zochovej, bol prijatý bez prijímačiek, prípravný kurz mali online, ten bol dobrý, podľa preberaných tém to nebolo náročné a aj učitelia boli fajn. Zo školy nie sme nadšení, viacero predmetov ich učia študenti vysokých škôl popri štúdiu (bez pedagog. vzdelania), síce si rozumejú ľudsky, ale vysvetľovanie učiva im veľmi nejde. Na odbornej škole s takým menom ako sa tvária sa mi toto zdá byť veľmi nezodpovedné.. v praxi to znamená, že niekedy po celom dni v škole musia decká sedieť nad tým, čo mali pochopiť na vyučovaní. Teraz majú angličtinu, na ktorej si počas celej hodiny má každý čítať svoju knihu a "učiteľ" si zatiaľ robí na počítači. Keby sa aspoň potom rozprávali o tých knihách.. to len na okraj, tie odborné predmety viac mrzia - témy berú ako z rýchlika, prebratie-písomka-hotovo ide sa ďalej, nikoho nezaujíma, prečo má veľká časť triedy horšie známky..
@maryane - ja som to cez víkend tiež pozerala a nič. My máme nato teda ešte rok, ale tiež má syn vybratú túto školu