SPŠ Bieloruska - Bratislava

1gabriela13
19. aug 2020

Ahojte, potrebujem nejaké recenzie ohľadom pedagogickej strednej na Bieloruskej v BA, napíšte mi pls ak máte akúkoľvek skúsenosť. Ďakujem 🙂

nikollettt
24. aug 2020

@1gabriela13 ahoj 🙂 ak máš záujem o štúdium externe v prvom rade treba vziať do úvahy očakávania, investícia, a či reálne školu využiješ v praxi. Ak nie, nemá význam do nej investovať a stratiť tak nie len 2roky ale aj čas a peniaze. Neviem koľko stojí štúdium teraz, ale vychádzalo to 540e ročne, čo nie je také strašné pokiaľ sa ti to v praxi časom vráti... a reálne ti škola aj k niečomu bude-k získaniu zamestnania... Nečakaj však zázraky keďže ide o externé štúdium nie denné... Sú predmety fajn a sú predmety o ničom kde ani nebudeš chodiť-budú ti stačiť poznámky...stane sa že sa hodiny prehodia, odpadnú, nejde zrazu elektrina... Taktiež ti škola nedá návod ako s deťmi v MŠ ale ŠKD pracovať (nikto ta nenaucí cviky, rozcvičku, piesne, metódy-ako na deti ani nič...podobné..). Ide len o teóriu a papier... Výsledkom je maturita a maturitná práca. Dôležité je aby z práce bolo vidieť že ťa tá téma bavila, že vieš o čom píšeš a máš praktické skúsenosti, vtedy sa maturita zmeni na priateľský rozhovor a dajú ti pokoj 🙂... samozrejme treba vedieť aj poučky...ale skôr ide o aktuálny prehľad...ak sa ti nechce učiť stačí si párkrát prečítať poznámky, sem-tam do školy zájsť (zapisuje sa) a určite to dáš! 🙂 veľa šťastia.

avodobols
23. mar 2022

Štúdium SPŠ bieloruska bratislava

zuzanka21
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
anetulka12
14. sep 2023

Ahojte chcem sa spýtať či tu je niekto kto začal študovať v BA na Bieloruskej a chodi v soboty,okoli NR HC?

mimi006
3. júl 2024

@anetulka12 ahoj, Ja stale premyslam, ze by som sa na to studim dala. A co ty? Uz si prihlasena ?

anetulka12
2. aug 2024

@mimi006 Ahoj,ano už rok mám za sebou,ešte rok😀

slamkasalamka
7. okt 2024

@anetulka12 a ako to prosím hodnotíš z tvojho pohľadu? Dá sa to popri deťoch a práci? Ako často treba chodiť do školy prosím a aký je teraz ročný poplatok? Robila si prijímačky? Ďakujem 🙂