Sprievodná osoba - pôrodnica Bory

30. júl 2024

Prosim vás koľko stojí aká je cena za pobyt manžela v pôrodnici Bory ako sprievodná osoba ? Nefunguje im ten cenník na webe. Ďakujem

andrejkap123
30. júl 2024

50€ bez stravy a 60€ so stravou tusim

melanta
30. júl 2024

Nikdy by som tam nešla rodiť a ani by som svoju dcéru nepustila rodiť tam, hoci je dospelá a svojprávna. Pôrodnici Bory ide evidentne o dobré štatistiky, nie o dobro a bezpečnosť rodičky a novorodencov. Opakované prípady, kedy nechali ženu vytrápiť a dieťa museli ratovať kliešťami, len aby sa nemusela robiť akútna sekcia.
https://www.modrykonik.sk/forum/bratislava/aktualna-recenzia-koch-verzus-bory/

ka_ta_ri_na
30. júl 2024

@melanta bohužiaľ aj ja som podobne dopadla. 3 dni ma nechali trápiť a keď som už odpadla malého vytiahli cez vex a musíme s ním chodiť na neurologiu lebo ma silný tras tela. Potom som sa dozvedela že nerobia cisarske kým doslova nejde o život lebo že kvôli štatistikám....

michaelam2
30. júl 2024

@melanta ostatne porodnice su uplne top ze? Vzdy sa najde negativna skusenost ale bory maju vyborne referencie. Poznam baby co tam rodili a nevedia povedat jedno zle slovo (narozdiel od inych porodnic, ktore si tiez zazili)

melanta
30. júl 2024

@michaelam2 určite nie sú ostatné pôrodnice top. Ale ak má nemocnica v priebehu pol roka niekoľko prípadov, kedy odmietla akútnu sekciu a pôrod skončil vyťahovaním dieťaťa kliešťami, tak to rozhodne je na veľkom zvážení.