Spravili ste vodičský preukaz za 3 mesiace?

25. aug 2023

Ahojte, ma niekto z vás spravený vodičák za 3 mesiace v BA? Niesom zrovna typ na autá ale chcela by som to skúsiť tak by ma zaujímalo či je to vôbec reálne 😅

zuzike123
25. aug 2023

Samozrejme, že sa to dá, prečo nie? Pokiaľ máš čas na jazdy, spravíš aj skôr.

mb2021
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
marcellka32
25. aug 2023

V roku 1998 za 2 mesiace

joesvk
25. aug 2023

Samozrejme. A hneď som začala šoférovať. Predtým žiadne skúsenosti.

jeanne14
25. aug 2023

V 2011 áno, začala som v juli, skúšky som mala v polovici septembra.

autor
25. aug 2023

Super ďakujem Vám všetkým za odpovede, už som kludnejsia ❤️

avonladyba
25. aug 2023

Dá sa, ale reálne záleží akú autoškolu si vyberieš, niektore majú málo áut/inštruktorov, tým pádom keď Ti naplánujú 1 jazdu mesačne, tak veľmi si nepomôžeš. Sú školy, kde môžeš jazdiť 4x týždenne. Vyberaj väčšiu autoškolu.

hankab
25. aug 2023

Ano, v 2018 cca za 3-4 mesiace, uz si to moc nepamatam. Zalezi kolko casu mas ty na jazdy, myslim ze ti ktori nechodia do prace na 8h na denni zmenu maju realnu sancu to stihnut aj ovela skor, ja som sa musela prisposobovat v praci a vzdy som mavala poslednu moznu hodinu o 17:20. Priatel spravil za par tyzdnov, niekedy mal aj 2-3 jazdy denne (neviem ci sa to da aj teraz), ale v tom case bol nezamestnany.

autor
25. aug 2023

@avonladyba fúha to som nevedela že aj tak málo môžu naplánovať

deti95060810
25. aug 2023

ak má autoškola jedno auto tak koniec...možno sa smeješ, ale poznám...
ja som robila dáávno a za 6 týžd.

lalala94
25. aug 2023

Ono skúsenosti iných ľudí, ktorí robili vodičáky pred x-rokmi nie sú pre teba relevantné, pretože vtedy bol úplne iný systém a podmienky. V dnešnej dobe je tvoja aktivita v autoškole (trenažér, cvičisko, jazdy) trekované GPS a kartou. Každý žiak autoškoly má vytvorený účet v štátnom systéme JISCD, kde je všetko zaznamenané + autoškola má načipovanú kartu s tvojimi údajmi. Táto karta sa čipuje na každej jednej teórii (čiže musíš všetko absolvovať) a taktiež ju používajú aj na trenažéri, cvičisku a počas jázd. Máš predpísaný počet jázd, ktorý musíš absolvovať, inak autoškolu ani nepustí prihlásiť ťa na skúšky (samozrejmosťou je absolvovanie teórie, trenažéra, cvičiska, papier o zdravotnej spôsobilosti a absolvovaný kurz prvej pomoci). Kedysi si vôbec takéto veci riešiť nemusela, lebo si to nemala elektronicky sledované a teda sa to dalo aj obísť, prípadne skrátiť. Čisto teoreticky aj za týchto podmienok vieš stihnúť urobiť si vodičák za 3 mesiace, ale určite to nebude štandardný kurz, ale zrýchlený, ktorý aj viac stojí. Následne jazdy sú už potom o tvojej flexibilite a vybavenosti samotnej autoškoly.

vreckovka2
25. aug 2023

zalezi od autoskoly. Ja som sa dohodla s autoskolarom na datume dokedy potrebujem mat vodicak spraveny. Mavala som potom jazdy 3krat do tyzdna, nech to stihnem. Skor som sa obavala, ze boli na policii len 4 pocitace. Davali pomenej terminov na skusky, este aj policajti to museli vychytat. Takze si zisti v konkretnej autoskole, ci je to realne.

jarmillka
25. aug 2023

ano.. prva hodina teorie 23.12.2022 a vodicak uz v penazenke 1.3.2023 😉