Ahojte,
najde sa tu niekto kto mi poda aktuálne referencie ohľadom ZŠ sv. Vincenta de Paul na Bachovej? Ako ste tam spokojní? Velka vďaka za každú skúsenosť.
2 kamarátkam tam chodia deti na 1.st., sú spokojné s atmosférou i učiteľkami. 2 deti sú už na 8-r. gymnáziách.
Samozrejme, ako všade, úroveň 1.st. je závislá na zložení triedy a učiteľovi. Pred 3 rokmi, keď syn robil prijímačky na 8-r. gymnázium, bolo dosť záujemcov z Bachovej, a z jednej triedy vyslovene excelovali viacerí, z ostatných tried po 2-3 prešli, taký štandard aj na ostatné ZŠ.
Mne tam chodí staršia dcéra. Bude už ôsmačka.
@misicka1980 dobrý deň, chcela by som sa opýtať ohľadom jazykov - učí sa 1 alebo 2? A počula som, že na dvor im chodia rôzni asociáli .. nevravela nejaké info ? Ďakujem
@henca2013 dobrý deň, od 7. ročníka sa učí 2.jazyk. o asocialoch neviem. Ale ak by som sa mala rozhodne ešte raz, nedala by som.ju tam.
@misicka1980 jooj a prečo nie ? Ak môžete ? Alebo aj do súkromnej správy 😎
@misicka1980 mozem vediet aj ja? mne tam chodi dieta tiez a veru mam sto chuti sa poobzerat inde. Len kvoli kamaratstvu to bude tazke...
@dejna20 môžem sa spýtať prečo by ste ju preložili do inej školy. Ďakujem
@ullala @dejna20 nie som spokojná lebo v učive v porovnaní s ostatnými školami veľmi veľmi zaostávajú. Učivo, ktoré by mala vedieť ich nenaučili, keď to porovnám s inými školami, a to hovorím o matematike a slovenčine. 3 roky mali slovenčinárku, ktorá s nimi ani jeden sloh resp, diktát nepísala nenapísala. Nikdy si neupevnili to, čo prebrali. Matematika, niektoré učivá ani nestihli!! Je koniec októbra a oni nezačali ešte preberať nové ôsmacke učivo. Španielčinu ich prvý rok učila špeciálna pedagogička, takže si viete predstaviť tú úroveň. Nie som spokojná. Dcéra pôjde na prijímačky na bilingválne gymnázium, musím jej platiť doučovania, lebo veď polovicu vecí čo s nimi mali dávno preberať tak to neurobili. Smutné.
@ullala
@aleshka_supermama
no ja mam iny problem. asi zavisi od ucitelkek. ja mam take prwmotivovane, ze maju predmety od 2 triedy hodnotene na percwnta a synovi chybalo 0,5 perc do jendotky a skusala ho pomaly z celeho uciva inak by mi nedala jednotku. to bolo v 4 triede. pricom na aritmeticky priemee to bolo 1,33. teraz v 5 triede zase maju sialenu ucitelku hudobnwj. a dava deckam 3 a 4ky a to su aj taky co maju inak samw jwdnotky a chcu ist na 8r gym. za mna maju poziadavky ako na top skole, a prirom nemaju nijake extra meno. take hovno na polici co sa tvari ako torta. a ja zase ked porovnam bratranco co maju prebrate. (ine mesto ako ba) tak su pozadu oni.
@dejna20 @ullala @aleshka_supermama učiteľka hudobnej je premotivovaná, to áno, aj my sme ju mali. Viem o čom hovoríte. Aj jedna učiteľka výtvarnej je taká. Ale matika a slovečina to je veľmi slabé. Oproti iným deťom z iných škôl, títo nič nevedia. Ale závisí od učiteľa.
@skumavka Tiez by som nejake uvitala. Ale o tejto skole sa nejako mlci, co som si vsimla taketo otazky na tuto skolu, tak vacsinou nikto neodpoveda ☹