Ahojte, nepozná náhodou niekto nejakú špeciálnu súkromnú materskú školu v BA do 300€ mesačne? Syna mi nezobrali do štátnej, aj keď som obvolavala minulý mesiac ci nemajú miesto, mali všade plný stav. Ma poruchu reči a poruchu psychického vývinu, ešte nevieme presnú diagnózu čakáme na hospitalizáciu na Kramároch, dva roky chodíme po doktoroch,no potrebuje škôlku.
Ďakujem.
@andrejka1974 ďakujem, skúsim aj to 🙂
@nicole3333 pokial viem sukromna specialne v BA nie je. Pre deticky s PAS je Iljusinova, NKS Vlastenecke (ale od 5 rokov je tam len jedna trieda), Dolinskeho ma MS, Hrdlickova... Neviem kam ste davali prihlasky a ake ma dietatko problemy a teda zalezi aj aky vek. Cisto na rec je sukromna Asobi, ale teda do 300€ to nebude.
skolku ma aj vudpap ale neviem ako je to s prijimanim (teda spec. triedu)
@makova333 ďakujem, dávali sme na dolinskeho, na zehriansku, už som skúšala aj mokrohajsku aj 3 klasické materské, ale bez úspechu. Syn má podľa doktorov asi selektívny mutizmus, bližšie mi povedia po hospitalizácii kam mame ísť na kompletnú diagnostiku,bude mať o mesiac 4 roky,nespolupracuje na vyšetreniach ani nič nepovie, so mnou jedine komunikuje, avšak nie vždy mu rozumiem, lebo si medzi tým aj bľaboce. Ďakujem, Asobi možno skúsim, ak to nebude naozaj veľmi finančne náročné.
@kacena4 ďakujem, dnes som to akurát nasla na internete, skúsim tam zavolať.
@nicole3333 skus Iljusinova specialna trieda, ale teda az buduci rok. Na Vlastenecke je este malicky, ale buduci rok skus. Mozes aj tu Hrdlickovu (nie je to sice uplne top, ale lepsie ako v klasickej MS). Alebo skus MŠ na Jozefskej. Je to sice pre PAS deticky, ale zaklad prace podobny. Tu mas link nech nemusis hladat: https://www.auti.sk/skolka/ Ak by sa tam aj nedostal, robia aj terapie. Nam velmi pomohli ked bol syn malicky.
@makova333 ďakujem ti, každá pomoc sa hodí, skúsim si to tam zajtra obvolat aj hrdlickova aj tu škôlku pre PAS detičky 🙂
@nicole3333 a dss ste neskusali mne chodila dcerka do dss a velmi to pomohlo