Ahojte, syn je momentálne deviatak a teda budeme vyberať strednú školu. Na konci 8 ročníka mali nahlásiť predbežný záujem o školy a prišiel s touto školou, konkrétne odbor puškár. Pravdupovediac nebola som nadšená, lebo šak zbrane 🤦 ale zase bola to konečne jeho iniciatíva a hlavne prejavil veľký záujem, čo som u neho snáď ešte nezažila. Škola vyzerá z FB a internetu veľmi dobre, majú duálne vzdelávanie aj program Erasmus, zúčastňujú sa rôznych súťaží a podobne. Volala som aj so zástupcami školy nakoľko ja nebudem môcť ísť na DOD a všetci boli veľmi milý a ústretový, urobili veľmi dobrý dojem až je mi to podozrivé 😂 Ale teda k otázke je tu niekto kto na tú školu reálne aj chodil? Reálne skúsenosti som totiž vôbec nenašla, okrem komentárov internátov,čo sa syna týkať nebude, keďže tú školu máme 15 min. Mhd. Zaujímali by ma skúsenosti s učitelmi, prípadnou šikanou keďže to je na 90% chalanská škola a v neposlednom rade s uplatnením a dokončením maturity, keďže konkrétne odbor puškár sa končí výučným listom