Prosím viete mi odporučiť kde mi urobia sono prsníkom najlepšie do mesiaca? A nezaplatím vysokú sumu? Lebo chodila som k Milosrdným ale som tehotná a mala som termín v auguste,mesiac predtým som sa dozvedela, že som tehotná a gynekologička mi hovorila, aby som to zrušila kvôli tehotenstvu. Prešla som k inej a tam mi to odporučili, ale teraz už majú u Milosrdnych termín až v januári. Potrebovala by som skorší termín kvôli mojmu rizikovému tehotenstvu. Ďakujem
@t2006 skuste ruzova dolina Probios ,tam my vzdy dali dobry termin
mne teraz do mesiaca dali termin aj na Mytnej ale mozno som len mala stastie
Urcute skúste Medante
v PK maju asi skorsie terminy ako januar
bory, dostala som termin za 3 tyzdne
Mýtna, zadarmo akmas vymenny listok
@t2006 poliklinika vajnorska tam pokial viem sa len jednorazovy poplatok ( v minulosti to bolo 5e) a potom uz zadarmo https://poliklinika-vajnorska.sk/wp-ambulancie/... maju termin aj na piatok
@13072018 prosim vas, tam sa objednava osobne?
@krkavcia_mater ja si uz nepamatam 😊 Ale myslim ze sa da aj zavolat
@t2006 bola som v MD clinik na Radlinského, termin som mala do par dni. Neviem co je vysoka suma, platila som ale cca 50 Eur. Myslim ze dost, ale tiez som nemohla cakat cca 3 mesiace na termin u Milosrdnych a bala som sa vysledku, tak som chcela ist co najskor. Robia sono aj v Raci na Tbiliskej, 10 Eur myslim sono, ale neviem ake su tie terminy.