Ahojte, na preventívne sono prsníkov chodím do Kocha, ale už dlhšie sa tam snažím objednať, ale nevyhadzuje mi tam žiadne voľné termíny, neviete prečo? Kam inde odporúčate ísť na sono?
Mozno stihnes ten 1 volny termin
Je tam aj viac termínov. Len teda, či je v pohode ísť takto mimo gynekológa, niekam, kde robia USG všetkého doradu. Prečo ma potom moja gyn. posiela ku Kochovi vždy?
To neviem, mne da Dr ziadanku a neurcuje mi miesto, kde musim ist
@sisa_s veď iba mi vždy odporučila Kocha, tak teraz neviem
Tak zavolaj do Kocha, mozno ti daju termin telefonicky
Chodím kde chcem, kde je voľnejší termín je to tvoja vec kde pojdes.V tom Kochu platíš?
Naposledy som bola v Probios
Mozes ist hocikam. To, ze ti ona odporucila Kocha neznamena, ze nemozes ist inam. Ja chodim k Milosrdnym bratom.
Ja idem teraz do toho bpbmed na Šustekovu na mamografiu, pridavaju terminy priebezne a nie velmi dopredu. Idem tam 1x, kedze pracovisko kam som chodila predtym zrusili. Kolegyna sa tam tiez teraz objednavala na sono, platila 10€.
AuraMedica v Ruzinove. Termin mas do tyzdna. ca 40EUR
Chodim do Probiosu uz 17 r a vzdy v pohode 🙂
Mne povedali v Kochu tento mesiac, ze vzdy v pondelky rano davaju volne terminy na sono prs na najblizsie tyzdne a ze treba im volat v pondelok rano a isto najdu termin... Mne dali cca do 2-3 tyzdnov, ked som im takto zavolala.
Ja chodim preventivne do ruzinovskej, ale terminy vzdy tak cca o 2/3 mesiace😀
Mammacentrum Bory tiez robi, vies sa aj online objednat ale termin tak o mesiac.
Každý pondelok ráno Koch vyhadzuje termíny 🙂
https://medic.bookio.com/bpbmed004/widget?lang=sk