Ahojte,
moj gynekológ mi da ziadanku na sono prsnikov a mozem sa objednat kde chcem, vysledok mu nasledne mam priniest. Poradte, kam sa objednat - aby brali na cas a idealne nepytali 40e. Milosrdni? Heydukova? Nie som z BA, takze idealne s lahkou dostupnostou z Hlavnej stanice.
Vdaka
u kocha, ale tam teraz davaju terminy pokial nie si ich pacientka na januar
@lucik194 tam ak si v Tom ich IT systéme, niekedy sa uvoľní aj skorší termín, napr už o týždeň. Ja som tam tiež tak bola
@evkamotka pozri prortg na Mýtnej.
@evkamotka Milosrdní, výborná nemocnica...aj Heydukova...obidve..
@evkamotka ja chodím do Koch, 25 eur
@evkamotka ja sa objednávam normálne na Antolskej. Je to zdarma. Skús si tam zavolať. Raz som objednala aj švagrinú a tá nie je z Ba a nerobili nejaké problémy, že mimo rajón alebo čo. Bolo to minulý rok. Aha no ale termín nebude o týždeň... Ja sa objednávam rovno po sone na ďalšie sono o rok 😁. Neviem, akú majú presne "čakaciu dobu". Prvý krát si nepamätám, aký termín mi dali pri objednaní. Na tvojom mieste by som si zavolala a zistila...
ja chodim do Procare - maju viac pobociek-vyberies si tu co ti vyhovuje. Vezmu ta na termin a za sono platis 10e poplatok.
@evkamotka Chodím do Dúbravky. Netreba sa objednávať. Stačí prísť a odsedieť si to tam. Cena 18€. https://www.zzz.sk/zariadenie/21-sonografia-med...
@evkamotka na Radlinského je super poliklinika, berú na čas