Ahojte, kde by ma zobrali na sono prsnika asap? Nasla som si hrcku a mam bolesti v prsniku. Dr.mi dal vymenny listok na sono a vsade dlhe cakacky 🤦🏻♀️. Dakujem
Ahoj tvoj gynekolog nema sono? Nerobieva ti vramci prevwntivnej prehliadky?
Ak nie tak potom nejaka sukromna klinika kde si to cvaknes...
Qlebo gynekologicka pohotovost zahrat kino ze ta prsnik boli stipe neznesitelne
V Dúbravke je Mudr.Kubica, robí vo štvrtok a piatok, robí aj prsníky, robí bez výmenneho lístku, sadneš a čakáš, povieš mu, že si si našla hrčku,a zaplatíš, pozri mu stránku, či nemá dovolenku. Má tam aj cennik.Budeš mať rýchlu odpoveď. Výmenný lístok si nechaj a daj si to znovu skontrolovať, budeš kludnejšia, kým budeš čakať na ten dlhý termín. Je dobrý a milý..chirurgička ho veľmi chválí, že našiel veĺa vecí, čo si iní nevšimli..
Skús zavolať k dr Millymu. K nemu chodil poobede externý dr robiť usg prsníkov. Termín som mala expresne rýchlo, no platí sa samozrejme. Bolo to ale cca 3-4 roky dozadu. https://gynekolog-milly.sk/
ono záleží odkiaľ si, pri objednávaní povedať že máš nález - hrčku a lekárka ťa poslala na sono....u nás napr.pre takéto prípady nájdu skorší termín, dokonca v jednej nemocnici sa vieš na mamografiu dostať do 2 týždňov, sono by až taký problém byť nemalo, keďže tam ho má aj viacero gynekológov...
Odkial si?Treba aby ti aj doktor na ziadanku napisal ze je potrebne urgentne vysetrenie z dovodu nalezu a aj ked tam budes volat netreba sa nechat odbit,povedat ze potrebujes termin cim skor,lebo mas hrcku.Uprednostnia ta.