Sono kĺbov u novorodenca - Bratislava

22. sep 2024

Ahojte, poradíte prosim ambulanciu kde sa nemusí platiť?
Naša pediatricka nás poslala k súkromnému, a aj na internete som našla len vyšetrenia za poplatok.
Ďakujem pekne

nika11103
22. sep 2024

Určite sa “nemusí platiť” v šnop na záhradníckej . Ale čakacie termíny sú na mesiace a ty to Sono potrebuješ čím skôr . Takisto na záhradníckej je pani doktorka , u ktorej sme mali termín od zavolania na druhý deň . Za 25 eur . Nič ma do toho neni , ak si v hmotnej núdzi alebo máš iné starosti samozrejme chápem , ale myslím , že to nie je až taká horibilná suma a to vyšetrenie je naozaj dôležité . Ale opakujem nepíšem to v zlom . Len teda že za tie peniaze to stojí a teda ja si radšej zaplatím akoby sme mali čakať niekde mesiace .

e1h
22. sep 2024

My sme od našej pediatričky dostali 3 mená ba soni, všade bola rovnaká cena 25 €.

tramtada31
22. sep 2024

Mne sa zdá, že sme boli v karlovke v zdravotnom stredisku a tam sa nič vtedy neplatilo. Zobrala nás, aj keď sme neboli z danej mestskej casti a volala sa Jela Machacova, skus jej zavolať

ninazemna
22. sep 2024

Radovan Zamborský a Hana Sameková, Líščie údolie 57, Viktor Dubravay, Jánošíkova 7/B, Senec, Marek Gajdoš, Jelačičova 7 (na Strečnianskej 13 sa platí 30 €), Marcel Kusin, Duklianskych hrdinov 34, Malacky, Miroslav Malík, Antolská 11, Hana Sameková, Ružová dolina 21, Marína Široká, Staré grunty 56, Marián Pospíšil, Legionárska 5265, Malacky, Limbová 1: Milan Kokavec, Boris Liščák, Martina Frištáková, Jana Bevilaqua, Tomáš Doležal.

autor
22. sep 2024

@ninazemna ďakujem, z uvedených poznám Kusina a tam sa platí 25€.

autor
22. sep 2024

@nika11103 ďakujem za názor. Nie sme v hmotnej núdzi. Len mi začína prekážať ze u každého lekára, kde sa len dotknem kľučky platím €. Bolo toho na posledny rok uz moc.. ale asi sa na to vykašlem a objednám nás na tu záhradnícka.

nika11103
22. sep 2024

Jasne ja som to nemyslela v zlom naozaj úplne to chápem . Ja som u neurologicky za pozretie hlavičky platila 30 eur . Sono kĺbov tiež bola minútová záležitosť . Je to strašne v dnešnej dobe . Ale aspoň jediná výhoda že to dieťa keď sa zaplatí dostane termín rýchlo . Ja som musela zaplatiť len za rezerváciu termínu u alergologicky 33 eur a dostala som termín o tri mesiace . Hrozne to je