Ahojte , presťahovala som sa do BA a hľadám si tu dobrého gynekológa . Som v 10 tt 🙂 ďakujem za každé odporúčanie ❤️
@sasa0704 joj to som si aj ja pred dvomi rokmi vravela, ze len raz a radsej si zaplatim 😂 a hen, teraz mam tyzden do druheho porodu 😂👍 tak sa mi ani nechcelo riesit inu nemocnicu. Ja som sice skoncila cisarskym v celkovej anesteze ale to nie ich vinou. Spatne nemozem povedat pol slova, ze by som bola s niecim nespokojna 👍
@sasa0704 prvykrat som tam tusim stvrdla az pat dni (lebo novorodenecka zltacka), inak prepustaju asi tak +-treti. Teraz pocas korony sa to asi tiez snazia urychlit a ak je vsetko ok, pustia hned ako to je mozne.
A tak kachlicky na wecku dobre chladia, tam ti bude teraz prijemne 😂👍
kamosku zobrali do gynfiv, aj ked bola dost rizikova, ale je tomu uz par rokov. nemozne to nie je...
@sasa0704 ja tiez odporucam Kocha vsetkymi 👐. Tu na MK je aj skupina kde je kopa skusenosti tak sa tam pripadne kludne pridaj 🙂 ja som ich pacientkou uz tri roky a teraz v maji som tam aj rodila a napriek tomu ze sa mi pocas porodu skomplikovalo asi vsetko co mohlo tak som bola absolutne v pohode lebo som vedela ze som v dobrych rukach. So statnymi nemocnicami mam svoje skusenosti a tam je to ako macka vo vreci, niekto povie ze uplne super a ine zeny maju traumu… Nestalo mi to zato mam na porod krasne spomienky, koch je sice drahsi ale nie je to absolutne len o tom komforne pocas ubytovania ale hlavne o dostojnom porode, za ktory si zial na sk stale musis priplatit hoci by mal byt samozrejmostou. Osobne si myslim ze akmim zavolas tak tamv pohode zoberu pretoze sa o teba budu starat pocas celej tehotnosti takze tym padom aj ostanes ako ich pacientka, mozno by to bolo diskutabilnejsie keby tam chces len rodit lebo to som pocula ze uz obmedzuju pretoze tam v poslednych rokoch chodi strasne vela zien len odrodit…
Ja som išla tehotná do kocha a je im jedno či si tehotná, je dobre že všetky vyšetrenia sú u nich na oddelení(teda aj ultrazvuk 3D). Platí sa 135 EUR +cca 200 EUR ak si tehotná tuším v 4 mesiaci. A platí sa dopredu. Ale nečakás tam dlho v čakárni čo je fajn.
Čo sa týka pôrodnice rodila som na Kramároch a bola som spokojná, ale určite to že si priplatis 1400 EUR za pôrod v kochu má nejakú váhu 🙂
@sasa0704 mdclinic na radlinskeho...ja som spokojna, necakam tam a tiez som tam isla pred 3 rokmi ako tehotna vobec nikto to neriesil
@sasa0704 ono väčšina gynekológov neberie tehotné ale nejakého možno nájdeš keď vysvetlis situáciu. Teda minimálne ten kam spadas podľa nového trvalého bydliska (ak máš) ta zobrať musí.
Poradiť ale konkrétneho neviem, môj tehotné neprijíma