ŠMŠ Mišíkova

mitko
6. dec 2022

Dobrý deň prajem,

rada by som sa opýtala, či máte niekto skúsenosti so Špeciálnou materskou škôlkou na Misikovej ulici. Ak tam chodilo niektoré Vaše dieťatko, či mu to pomohlo v rozvoji a celkovo aký je prístup pedagógov a atmosféra v škôlke. Ďakujem veľmi pekne za každú reakciu.

deedol
6. dec 2022

neviem, ci je to ona, ale ak je to ta logopedicka skolka, tak kamoska tam mala maleho a velmi si pochvalovala, obrovsky pokrok s nim urobili.

mitko
autor
6. dec 2022

@deedol ďakujem Vám. ono pod jeden celok by mali spadat dve škôlky….na Karpatskej, tá je pre deti s poruchami reči a potom na Misikovej a tá by mala byt pre deti, ktoré majú aj iné ťažkosti (mentálne, oneskorený vývin atd…) Aspoň teda ja tomu tak rozumiem.

deedol
6. dec 2022

kamoska vravela, ze chodili na palisady, takze myslim, ze je to tato (pozrela som si mapu). v kazdom pripade, on mal oneskoreny vyvoj reci a bol taky akcny 🙂 (ale adhd myslim nemal diagnostikovane), bol tam niekolko mesiacov a rec sa neskutocne zlepsila. potom sa zaradil do beznej ms, ale bol tam este raz na mesiac na nejake dalsie precvicovanie/zdokonalovanie.

deedol
6. dec 2022

teraz som si to overila v maili, naozaj to je misikova. takze kamoska odporuca ;)

mitko
autor
6. dec 2022

@deedol super, ďakujem Vám. A náhodou neviete také približne zloženie triedy? Aké detičky tam sú? Jasne, že nie konkrétne dieťa po dieťati….ale len tak všeobecne. Ja mám informácie len z netu a z ich web stranky.

deedol
6. dec 2022

@mitko zlozenie triedy neviem, ale chodilo malicko deti (tusim 7-8 hovorila) a tusim dve ucitelky tam boli? robili vela logo aktivit a jej syn to tam mal rad, radsej ako beznu MS 🙂

mitko
autor
7. dec 2022

@deedol ďakujem Vám ešte raz. A želám všetko dobre Vám aj kamoske a synčekovi 🙂