Ahojte boli ste niekto na Šmolkov v Ba ? Len chcem vedieť či je to na nejakú dlhšiu dobu alebo je to tak pre deti na Max 2-3hodinky. Dakujem
@nuna2112 ja som bola s dcérkou (necelé 2 roky), pre ňu ešte bola len jedna časť, zvyšné boli skor pre staršie deti. Za mna je to max na 2-3 hodinky závisí asi aj od deti.. my sme to dali za hodinu 😀😀 skôr von kde sú kolotoče je to na dlhšie, len keď sme boli my strašne fúkalo tak sme išli domov…. a tá herná dole podľa mna somarina dobrá, až na tie skákacie hrady 😀 neviem či som pomohla 😀
Môžem sa opýtať ako je to tam s kolotočami? Je to aj pre staršie deti? ☺️ nie je tam obmedzená nosnosť, prípadne vek? 🙂Ďakujem za odpoveď.
Závisí od detí,prešli sme vo vnútri raz,šli sme do herne,potom von na kolotoče.potom sme.sli zasa dovnútra,zasa objavili niečo iné čo ich zaujalo,potom kolotoče vonku zasa a ešte tretíkrát si to prešli.zs mňa super..ľudia neboli,boli sme v pondelok,týždeň pred prázdninami.aj ja ako dospelá som si rada pozrela výstavu,keďže sme na smolkoch vyrastali.
Inak,3 a 5 v pohode by mohli.ja.mam 3 a 13 .a páčilo sa veru aj staršej,.
V herni máte skákacie hrady,odrazacie autíčka,také koníky na jazdenie,to je zdarma.kolotoce úplne v pohode všetky pre ten vek,na vodu som ho nepustila len,inak všetky.kolotoce zvládol.