Šmolkovia v Bratislave

nuna2112
3. júl 2024

Ahojte boli ste niekto na Šmolkov v Ba ? Len chcem vedieť či je to na nejakú dlhšiu dobu alebo je to tak pre deti na Max 2-3hodinky. Dakujem

vsadeviem
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nuna2112
autor
3. júl 2024

@vsadeviem ďakujem pravda nepozrela som si recenzie my máme 3 a 5 r chlapcov tak uvidíme ale ďakujem

zzuunnaa
3. júl 2024

@nuna2112 ja som bola s dcérkou (necelé 2 roky), pre ňu ešte bola len jedna časť, zvyšné boli skor pre staršie deti. Za mna je to max na 2-3 hodinky závisí asi aj od deti.. my sme to dali za hodinu 😀😀 skôr von kde sú kolotoče je to na dlhšie, len keď sme boli my strašne fúkalo tak sme išli domov…. a tá herná dole podľa mna somarina dobrá, až na tie skákacie hrady 😀 neviem či som pomohla 😀

nuna2112
autor
3. júl 2024

@zzuunnaa ďakujem áno pomohla asi si za tie peniaze nájdeme niečo kde sa viac vyhrajú..

evacim
3. júl 2024

Môžem sa opýtať ako je to tam s kolotočami? Je to aj pre staršie deti? ☺️ nie je tam obmedzená nosnosť, prípadne vek? 🙂Ďakujem za odpoveď.

zzuunnaa
4. júl 2024

@evacim kolotoče nájdeš na nete rozpísané aj od akého veku sú sa mi mari… pre našu 2 ročnú bol len skákaci hrad a take krútiace taniere ale na tých sme neboli keďže fucalo a nemala som pre ňu dobre oblečenie 😀 tiež zvyšné sú od 3 rokov sa mi zda

evacim
4. júl 2024

@zzuunnaa ďakujem☺️idem to ešte pozrieť

nicky655
4. júl 2024

Závisí od detí,prešli sme vo vnútri raz,šli sme do herne,potom von na kolotoče.potom sme.sli zasa dovnútra,zasa objavili niečo iné čo ich zaujalo,potom kolotoče vonku zasa a ešte tretíkrát si to prešli.zs mňa super..ľudia neboli,boli sme v pondelok,týždeň pred prázdninami.aj ja ako dospelá som si rada pozrela výstavu,keďže sme na smolkoch vyrastali.
Inak,3 a 5 v pohode by mohli.ja.mam 3 a 13 .a páčilo sa veru aj staršej,.
V herni máte skákacie hrady,odrazacie autíčka,také koníky na jazdenie,to je zdarma.kolotoce úplne v pohode všetky pre ten vek,na vodu som ho nepustila len,inak všetky.kolotoce zvládol.

nicky655
4. júl 2024

@evacim aký vek detí? Ako,nosnosť majú napísanú,ale na tie šálky,pustili aj mňa ako dospelí,cca 55 kilovu osobu.a to tam je napísané do 40 kilov.a aj na.manzei.som bola pri ňom