Zdravím, prosim vas oplati sa ist na smolkov v BA? Chceme ist s kamoskou a detmi (2 rocne), ze ci sa oplati alebo to je skor pre vacsie? Nech sa neprevezieme zbytocne z TN. Dakujem
@luciferka93 my sme dnes boli s 1,5rocnou a presli sme to rychlo, nebavilo ju to(len hojdacky) a miestami sa az bala zvukov.. takze ja by som este tak cca rok pockala
Pre starsie deti super 3+ podla mna🙂
A 8 rocneho to podla mna bavit bude, lebo aj moja 11 rocna si tam nieco nasla
Je tam virtualna realita co bolo super
Boli sme..podľa mňa pre 8 ročné super, boli aj staršie, bavilo ich to, pre 2ročné asi strašidelné, je tam tma, zvuky, farebné svetlá, nášho skoro 4 ročného to neoslnilo, bavila ho herňa o poschodie nižšie, ale asi pre 2 ročné nič moc.
@luciferka93 pre 2 ročné sa neoplatí. Ihriská vnútri miestností sú pre väčšie deti (lanová hupacka, lezecká stena). Dvojročné tam nemá moc čo robiť. Prejdené je to cca za 45 minút, potom tam je ešte detský kútik so skákacími hradmi, autíčka (tie sú fakt pre malých) a koníkovia, tí sú pekní ale tak od troch (dvojročné nedočiahne). Moja bude mať 4 ale teda bála sa v niektorých miestach aj keď teda jej sa už celkovo páčilo.
Ja som v stredu bola so synom 4,5 ročným, šmolkov moc nepozná ale veľmi sa mu to páčilo, strávili sme tam asi hodinu a štvrť. Pre dvojročné deti ale moc neodporúčam ešte sú na to malé 😊
Ahoj.
My sme boli so skoro 3 ročnou. Polku veci preletela a polky sa bála. Vôbec ju to nejako nezaujalo. Aj tie šmykľavky a preliezka boli robené skôr pre staršie deti (tak 4+) ako pre takéto malé...
Jedine co ju veľmi bavilo bola herňa o poschodie nižšie, ale herňa je veľmi malá a praská vo švíkoch....my sme boli na večer o 17 vstup a bolo to fajn lebo okolo 18 začali rodičia s deťmi z tej herné odchádzať tak aspoň hodinku mala krpata menšiu konkurenciu pri odchytavani fleka na koňa či platené atrakcie
My sme boli dnes, syn má 3 a pol roka, veľmi si to tam užil. Ani nemyslela, že tam tak dlho budeme. Ludi bolo menej, takže min. čakacky na kolotoče.
Pripnem sa...ja mám 8 ročného...či už nie je "stary" na to..