Šmolkovia v Bratislave

janka830
14. feb 2024

Zdravím ,

Prosím boli ste niekto pozrieť na šmolkov v Bratislave ? Oplatí sa ísť s deťmi ? Ďakujem za recenzie .

tinka2233
14. feb 2024

@janka830 ja som bola v jysku na nakup 😀 a teda bolo tam milion mamičiek resp rodin s deťmi a podľa toho čo som videla na Instagrame tak vyzera to tak, že malé deti ss tam zahrajú 3-6 r ale ževraj je tam niečo poučne aj a to rozumeju a vnímaju hlavne deti 7-10 ale nebola som neviem presne odpovedať

lenkaaa25
15. feb 2024

@janka830 My chceme ist budúci týždeň. Sú nato skvelé recenzie, takže si myslím, že sa oplatí 😍

msnesquik
15. feb 2024

@janka830 my sme na tom boli v Brne a nas to teda dvakrat nezaujalo, podla mna to bolo malicke, druhykrat by som nesla

lenka.25
16. feb 2024

Aj my sme boli v Brne , akože bolo to celkom pekne urobené , ale žiadny dojem to v nás nezanechalo . Raz uplne stačilo a keby sme nešli vôbec , tiež by sa nič nestalo 😀

katkadurikova
22. feb 2024

Praktická otázka.. sú tam šatne ? Až tam nebehám ovešaná oblečením 🤣 či treba nechať veci v aute ? Ďakujem

lenkaaa25
22. feb 2024

@katkadurikova dnes sme boli a je tam šatňa. Neviem, čo sa niektorým nepáči, ale za nás to bolo supeeeer 👌😍❤️ Deti si to veľmi užili a naozaj sa nám mooooc páčilo 😍❤️

otta
24. feb 2024

Je to tam jedinečné, nič na Slovensku takého rozmeru ešte nebolo. Určite sa oplatí.

moosh
7. mar 2024

@lenkaaa25 prosim vas, je tam nieco v blizkosti, kde sa da naobedovat? dakujem

saxana000
7. mar 2024

My sa tiez chystame.ale urcite az.po prazdninach...

lindus_esterka
7. mar 2024

@moosh priamo tam na mieste je tusim len stanok s hotdogmi a kebab, ale 3min autom je bory mall a tam bud food court alebo kubu restika