Oplatí sa ísť?
no tak môj 3r sa bál 🤷😁 ale potom sme sa vyšantili vonku na kolotočoch, to bola TOPka 😎
Bola som tam so 4rocnym pred 3 mesiacmi a stále to spomína 😀 nato že šmolkov nepoznal vtedy sa mu to veľmi páčilo, je to pekne spracované 😊
ano, tiez som citala uz rozne rozporuplne recenzie na toto 😀 aj znami tam boli a takisto to nejak extremne nechvalili 😀 akoze malicke deti sa asi zabavia, ale starsie ako 5 rokov by som tam rozhodne netahala 😀 myslim, ze vela krajsich a zabavnejsich miest ako je toto.
Mna ako dospelu osobu to teda neohurilo ani trochu. Nato, ze je to nove mi to pride uz teraz take vyzite polozanedbane. Ale zato moje deti 1r a 4r boli nadsene. Cele sme to presli asi 4x (potrebovala som zabit cas a 4r sa tam stale tahala). Dcera Smolkov ani nepozerava, ani velmi nepozna, ale aj tak sa ma teraz stale pyta, kedy tam pojdeme zas. No co sa mna tyka, tak uz nikdy :D
Podľa mňa to je super. Okrem prehliadky šmolkov (mne sa to veľmi páčilo aj dedinka, domček tatka Smolka, obrovský Garganel ktorý sa hýbal aj 3D okuliare a let na bocianovi, všetko) O poschodie nižšie aj zábava pre deti - skákacie hrady, odrážadlá, koníky a okrem toho vonku kolotoče. Už len za tie sa to oplatí, v prepočte keď 1x kolotoč stojí min 3 € a tam môžu ísť do nemoty koľko krát na chcú... Boli sme 2x a hádam stihneme ešte raz ísť 😅 deti sa stále pýtajú...
Ďakujem, tak asi pôjdeme ☺️ deti 4 a 6 rokov☺️
Deckám sa to páčilo, dokonca ani 12-ročná moc nenadávala 🙂 (akurát jej vadilo, že kolotoče boli všetky len pre nižší vek/hmotnosť).
Mne trochu vadilo slabé odhlučnenie jednotlivých miestností, v každej aj strašný rušivý buchot z ostatných, ale to asi ťažko nejako jednoducho spraviť.
Ja co som počula od známych tak je to fakt pre male deti do max 5r ale ,ze nieje to nič moc .Záleží asi kto co od toho očakáva 😁