Ahojte, navstevuje niekoho dieta slovensku triedu PYP na ZS Kosickej v BA? Zvazujeme prihlasku. Ako som pochopila od p. psychologicky z CPPaP, tak deti v PYP nespadaju pod vseobecne intelektovo nadane deti (ako napr. v triedach na Teplickej, Bajkalskej), ale maju svoje vlastne kriteria i vyberove konanie si robia interne a vraj sa orientuju na matematicke myslenie...
Nasla som tu len diskusiu o anglickom PYP programe, je ten slovensky podobny? Ako prebiehalo testovanie?
Dakujem.
@iba_ja fakt neviem takto posudit, po prijimackach v tej dobe 5r dcerka povedala, ze to bolo lahke, ale teda asi nebolo az take. Inde sme to neskusali, je v klasickej skole, nie pre nadane deti, citat i pisat vacsinu pisanych pismen vedela pred 6.rokom, pocitat prvacky slabikar tiez este v skolke
môj syn bol, povedal, že ľahké ale nevzali ho. potom sme boli na testoch na Teplickej a zistili vysoké intelektové nadanie, najmä v matematike a logike. Preto osobne mám pocit, že na Košickej veľmi zaváži aj verbálny prejav dieťaťa, jeho sebavedomie a vyjadrovanie.
tiež poznám dieťa čo nevzali na Košickú a chodí na Teplickú. Moja bola tiež nevzlali ju a nakoniec som rada.
@matejkoo dobry vecer, prosim chodi vaše dieťa na tu ZS? Akurat dnes som si pozerala o škole a zaujala ma, mam budúcu prvacku, zaujíma ma to isté čo vás pred rokom. Dakujem 🙂