Dobrý večer, má prosím niekto skúsenosť so štúdiom na tomto gymnáziu? Atmosféra školy,
profesori, vzťahy. Ďakujem za akékoľvek názory.
Akú ste mali skúsenosť s profesormi, úrovňou školy. Doporučili by ste ju? Ďakujem za odpoveď.
@bibianasaj ja som mala velmi dobrú skúsenosť. Som z BJ a dochádzala som pár krát do roka na skúšky, inak som sa učila doma a posielala vypracované témy a zadania. Učitelia boli tiež super. Akurát na anglictinara som počula, že strpcuje ľuďom život, ale ja som mala maturitny predmet nemčinu, čiže sa ma to nedotklo. Super je aj , ze majú na výber viacero cudzích jazykov a maturovať môžeš ísť z akého si vyberieš. Určite majú anglický jazyk, nemecký, ruský, taliansky, španielsky, francúzsky..
Ďakujem za info.
@lenuska9999 Ahoj.
Prosim ta ako si zvladala ucit sa z domu ?? Boli polročne a koncoročné testy náročné ?
Dakujem za odpoved 🙂
@ness194 úplne v pohode som to zvládla. Nie je toho učiva toľko ako na dennom štúdiu.
@lenuska9999 Dakujem! 🙂 aj si pracovala pocas štúdia, alebo si bola študentkou na “plny uvazok” ?
@ness194 normálne som pracovala na plný úväzok , ja som prišla zo zahraničia čiže som si dokončovala maturitu keď ju uz ostatní v mojom veku mali .. neskôr som otehotnela a maturovala som už aj s malým dieťaťom. Teraz študujem VŠ popri dvoch malých deťoch a práci na plný úväzok. Čiže všetko sa dá zvládnuť ak sa chce. Nemusíš sa toho báť
@lenuska9999 Dakujem velmi pekne a je to obdivuhodne ! Drzim palce ! 🙂
@ness194 ďakujem 🙂
@bibianasaj mam skúsenosť, ale len externe, čiže som tam bola pomenej ako iný študenti