Ahojte, prosim, poradite skuseneho gastroeneterologa v BA? Prip. niekde blizko. Potrebujem surne vysetrenia, aj poradit ohladom vazneho stavu. Dakujem. K
MUDr. Bubán, v ZS Bajkalská.
Jednoznačne Ľubomír Michalko v Ružinove. Okrem toho je neskutočne milý a zlatý ☺️
Takisto MUDr. Bubán pri ZŠ Bajkalská, len neberie všetky poisťovne, treba si zistiť, ale za mňa top, zachránil mi život ocina
@flower24 ahoj ja som behala medzi klinikami v BA aj statnymi aj nie, vsetko im dlho trvalo, vobec neinformovali pacienta o výsledkoch a nechali by ta aj skapat pol roka natahovanim v akut stave. Nakoniec som nasla Assiduo centrum pri Kam.namesti. fantasticke sestričky aj doktori. Vsetko vybavia, bez slov spravia testy, dobre určia diagnózu, nič nezanedbaju.
P.S. boli v šoku, ze mi nikto z predošlých doktorov nevysvetlil nálezy z uz urobenych testov. Slovensko 🤷♀️🤣 drzim palce!!
Mozno tato informacia niekomu pomoze, kto hlada surne gastroenterologa, tak ako ja pred 2 tyzdnami - mudr Rapos, ordinuje v DoktorPro a daju sa tam najst aj velmi surne terminy. pan doktor ma sice svojsky humor, ale asi pocas 30 rocnej praxe je to normalne))
@flower24 Ahoj, z vlastnej skusenosti mozem odporučiť profesora Hlavateho z Ružinova. Je to skutočný odborník.