Ahojte, chcela by som sa poradit a uvitala by som skusenosti so skolkami v Dubravke. Starsie deti mi chodili na Sekurisovu, ale od kedy sa tam kompletne pomenil personal nemam velmi chut tam dat najmladie dieta. Rada by som skusila inu, ale aby to nedopadlo ako z dazda pod odkvap....dakujem za akekolvek informacie, alebo ako vnimate - atmosferu, uciteliky, postupy, riesenia problemov, administrativy, beznu komunikaciu s ucitelkami alebo vedenim, organizovanim sk.roka, atd. Cokolvek, co vo vas zanechava prijemne alebo naopak neprijemne pocity
Tak moj chodil na Nejedleho a odhlasila som ho odtial..nechcel tam chodit, kazde rano mi plakal, co je u deti normalne ale ja som na to nemala naladu ani trpezlivost, plus boli sme doma na homeoffice tak som ho nechala doma. Potom nastupil do sukromnej a tam nema ziadny problem. A minule ked sme sli okolo Nejedleho tak maly mi povedal ze tam chodil do skolky ale uz tam nepojde lebo pani ucitelka ich buchala po ritke 🤷 takze tak
@mirushka1983 skus pozriet na stranke Dubravka na fb je vela info.Vacsinou si aj tak vsetci chvalia tie kam ich deti chodia.Nikto nic zle nikdy nepisal.
Jedine co viem tak rodicom na Cabanovej vadi ze musia stale dieta odovzdat pred skolkou akoby bola stale Korona.Chcu ist do satne vidiet vytvory pozriet skrinku papucky ci su dobre..a tak to sa im nepaci lebo vsade uz pustaju dnu klasicky ako pred tym .