Ahojte Žienky,chcem sa spýtať aké máte skúsenosti z pôrodom na Kramároch.?
Ďakujem ty ☺️
@2arabela232 2x som tam rodila za mňa max spokojná 😉.
@2arabela232 opýtaj sa v tejto skupine 🙂
Ja som rodila 3x, chystam sa stvrte rodit na Kramaroch. Za mna velka spokojnost.
@2arabela232 dve deti odrodene na Kramaroch, velka spokojnost 👍
Koľko spokojnosti. Aj v tamtej skupine ti to budú len chváliť. U mňa čistá hrôza. 02-2018. Personál arogantný, nepríjemný, tvárili sa, že ich obtazuje, že tam som. Pritom som bola ticho ako myška, plnila som bez slova všetky pokyny, nekričala som od bolesti. Bola som celá stuhnutá od hrôzy. Bála som sa tých odutých ľudí, čo okolo mňa chodili. Takmer celý personál pôrodnice je taký. Porodny box je tmava malá kutica bez okien a od spolurodiacej oddelené len plachtou. Všetko je počuť a v skrinke na stene aj vidieť. Pôrod mi nepostupoval. Skončil akútnou sekciou, lebo mi prerušili vodu pri 4 cm a nechali na posledných 6 hodín doslova priviazanu na kresle na CTG monitore, vôbec ich nezaujímal postup pôrodu, rotácia dieťaťa a preto mala nezostúpila do pôrodných ciest. Nabudúce Kramáre?! Radšej by som rodila pri kontajneroch.
@2arabela232 Ja Ti poradím. Ak chceš poradiť ohľadom pôrodu na Kramároch, skús nazvať tému napríklad "Pôrod na Kramároch", alebo tak podobne. Lebo ak ju nazveš "Poraďte mi", tak nikto nevie, o čo sa jedná. Ale nič nie je stratené, ako tak poznám adminov, určite Ti to veľmi rýchlo zmenia.