Skúsenosti s internátnou školou LEAF ACADEMY Bratislava

alexandra_16
15. apr 2021

Ahojte, zaujala ma medzinárodná stredná internátna škola Leaf Academy v Bratislave. Všetky info, ktoré sa dajú nájsť na ich webe mám aj som sa pýtala nejakých študentov. Zaujímalo by ma však či tu niekto nemá osobnú skúsenosť - nechodí mu tam dieťa, ako je spokojné, aké sú klady a zápory tejto školy. Ďakujem

mc4806
23. júl 2021

@alexandra_16 Ahoj, dcéra tam začne od septembra chodiť, ak nezabudnem dám ti vedieť aké to je, ale zatiaľ to vyzerá super.

atinkaa
11. máj 2023

@mc4806 nejake nove spravy k tomuto?

pripadne aj od niekoho dalsieho?

pride mi divne, ze dieta, ktore je z BA ma byt na internate a tiez vikendy 😲
program vyzera byt ok - v zmysle vyucovania...ale toto je viac ako zvlastne pre mna
ak som hodnotova skola tak odstrihnem dieta od rodiny

tiez uplne neviem ako to je s maturitou....oni ju nemaju vobec? alebo si ju mozu tiez urobit? alebo je moznost s tymto ich ukoncenim nastupit aj na skolu v CR, SR, ci v ramci EU?

ak mate niekto osobnu skusenost budem povdacna, kludne ak je negativna tak aj v sprave
pripadne ak tam niektora ucite

atinkaa
11. máj 2023

plus som este teraz niekde vygooglila, ze maju financne problemy a ze neprijimaju prvakov....tak ak tu ste niekto leaf pozitivni alebo feaf - mam skusenost v akomkolvek zmysle aj boli sme na den otvorenych dveri ale odradilo nas....alebo informovali sme sa pred rokom, ale zvolili sme inu skolu....tak budem rada