Ahojte, mate niektora skusenosti s poliklinikou Medante a konkretne s Mudr. Petronelou Lucanovou? Vraj pracuje aj v Ruzinovskej nemocnici, dakujem za info.
@marhulka2022 ja som bola u nej na vysetreni a aj som sa k nej rovno prehodila. Konecne som nasla niekoho, kto je ochotny hladat pricinu mojho problemu. Viac povedat neviem, kedze som u nej bola iba raz.
@diefca dobrý deň, a ako je to tam, prosím, s cenami? vedeli by ste mi prosím poradiť, ak som poistencom dôvery, a medante je s ňom zazmluvnený, ročnú preventívku neplatím a každé ďaľšie vyšetrenie áno? vo všeobecnosti teraz aj myslím... chcela som skúsiť sem prejsť aj ku gynekologičke (tam mi za vyšetrenie ukazuje 0€) aj k všeobecnému lekárovi a podľa ceníku je vstupná prehliadka tam 70€, nehľadiac na poisťovňu, tak teraz neviem, či je si možné to mať potom preplatené alebo nie. Ďakujem moc za pomoc.
@barborka188 no v rocnom baliku by mali mat vsetko. Preventivka, vysetrenia, apod., ako vsade inde. Nadstandardne neindikovane ukony, ktore by nevedeli vykazat na poistovnu, sa myslim platia. Len co vidim ako hlavny problem je, ze dr. Lucanova ordinuje len utorky a kazdy druhy stvrtok, takze ma plno na viac ako mesiac dopredu. Ak potrebujes nieco akutne, objednaju ta k druhemu gynekologovi. Snad to casom zmeni, lebo dr. som menila kvoli tomu, ze potrebujem riesit problem, nie chodit len na preventivku raz rocne za 150 eur.
@diefca aha, rozumiem, ďakujem za vysvetlenie.. mám to nápodobne, dala som som si nevyspitateľný cieľ, nájsť všeobecného lekára, bez TP, zazmluvneného s dôverou a v normálnych ľudských cenách...a do toho zháňam akútne gynekológa, tak som to skúsila spojiť... no nič, ešte raz ďakujem pekne za rýchlu odpoveď.
@barborka188 ja tam mam aj obvodacku, ta ordinuje normalne 🙂 cez web sa da objednat takmer ihned, cez maily aj cez klientsky diar vedia poradit a predpisat lieky aj na dialku. Ja som tam sla kvoli tomu, ze si nechavaju vacsi cas na pacienta a moja povodna dr. ordinovala uz len zo zotrvacnosti, tam sa mal clovek diagnostikovat sam a ona uz len pisala vymenne listky. Ak odide do dochodku a nahradi ju niekto mladsi, tak sa mozno vratim spat, lebo 150 rocne nie je malo za nieco, co velmi nevyuzivam. Ale dobreho gynekologa v BA je tazke najst, takmer vsetci maju rocne poplatky a nie vsetci hladaju pricinu problemu.
Ja som u nej bola, zaplatila som si ročný poplatok 150€. Nakoniec som tam za rok bola 2x, najprv som dva mesiace čakala na prehodenie karty a termín, lebo ordinuje málo. Na prvom stretnutí bola milá a odporučila mi výživové doplnky za 50€. Na druhýkrát ma už len poslala na gyn. zákrok, pritom som k nej išla, aby sme moje problémy riešili. Keď som chcela substitučnú liečbu kvôli rok trvajúcim problémom, ponúkla mi prírodný doplnok za 80€. Takže mňa neohúrila, nestojí to za tie peniaze.
@marhulka20 ja moc neporadím… ale ako pracuje v Ružinove a počula som s ňou jeden podcast keď som bola tehotná. A super bola ..