Dobry den, mate, prosim, niektora skusenost s gynekologiou AXAM, konkretne s MUDr. Branislavom Dlugošom? Vopred dakujem za Vase odpovede.
@boldo87 dakujem velmi pekne. Videla som pozitivne hodnotenia na internete, ale chcela som pre istotu este pocut iny nazor. Mam totizto rizikove tehotenstvo, coskoro ma prepustia z CAR a po potrate a mimomaternicovom tehotenstve hladame odbornika s ludskym pristupom. 🙏
@boldo87 dakujem krasne 🙂
@zuzanasupi za mna nie
@katkine_terapie a preco?
@zuzanasupi napisem IP
@katkine_terapie napis kludne tu, ak nevadi. Mna to tiez zaujima
@zuzanasupi
@katkine_terapie
@jana_435 suhlasim, prednedavnom tu bola tiez jedna otazka na tuto ambanciu, doplnim este ze sa zvykne dlhsie cakat v cakarni aj ked je zena objednana na konkretny cas.
@zuzanasupi aj ked neskoro ale za mna je p.doktor uzasny. Po tom co som prisla o dietatko ma hned poslal na vysetrenia a nebral to ako samozrejmost. Vdaka tomu mi na hematologii zistili problem kde mi nastavili liecbu a moje druhe babo je krasne zdrave a v poriadku. Vsetky vysetrenia prebehnu rychlo velmi citlivo. Sestricka bola vzdy velmi mila ale to je zial minulost. Clovek ma pocit ze ju obtazuje.
Dobrý deň, vážené dámy, dovoľujem si Vás informovať , že pán doktor MUDr. Branislav Dlugoš začína ambulovať od 8.1.2024 v zdravotnom stredisku na Bebravskej 34 v Bratislave.
Tešíme sa na Vás 🙂
@andulka244 prosím ako je možné že bez môjho vedomia som bola presunutá od MUDr. Valaskej k MUDr. Dlugošovi ? Všimla som si to práve v aplikácii zdravotnej poisťovne. Naozaj proti nemu nič nemám, to nie, ale toto je bežné ?
@ascotka Áno nakoľko pani doktorka Valašská bola len zamestnankyňa v spomínanej ambulancii a po jej odchode tam nastúpil doktor Dlugoš. Lekári sú len zamestnancami v ambulancii, takže dohodu nepodpisujete s konkrétnym doktorom, ale s ambulanciou.
@andulka244 To je pre mňa síce novinka a nič také mi nepovedala keď som sa k nej pred 5 mesiacmi preradila od inej pani Dr., ale rozumiem tomu princípu, ďakujem pekne za odpoveď. Pán Dr. Dlugoš má výborné referencie, takže určite budem spokojná. Prajem pekný deň.
@andulka244 pan doktor pracuje na Bebravskej? Ja som k nemu patrila. Potom som sa dozvedela, že odišiel, trochu som pátrala a našla som ho medzi zamestnancami v Poliklinika ProCare Central
Gynekologicko-pôrodnícka ambulancia
@emilia7777 Na Bebravskej v Gyn-Med som práve teraz bola a MUDr. Dlugoš tam nebol, minimálne do konca roka je tam MUDr. Bányácsky.