Skúsenosť s MUDr. Hornom

ada1570
4. apr 2024

Dobrý deň máte skúsenosť s pánom doktorom Hornom. My máme ísť na magnetickú rezonanciu kvôli tomu že maly od narodenia väčšiu hlavičku pri narodení to mal o 1cm. A doteraz nás nahaňaju a to už máme vyše roka. Mám strach. Má zväčšené mozgové komorky a obvod hlavičky 52cm

zuzike123
4. apr 2024

A coho sa bojis? MRI ci doktora? Pokial ma len zvacsene komory, tak s tym sa nic nerobi, max punkcia alebo shunt, ale to by ste po roku uz museli mat riadny hydrocefalus. Vacsinou sa to na MRI len z casu na cas odsleduje.

ada1570
autor
4. apr 2024

@zuzike123 nemáme diagnostikovaný žiadny hydrocefalus syn riadne sedí funguje ale zdravý

majusqa77
4. apr 2024

@ada1570 ano, poznam ho, vlani v lete som bola s malou niekolko tyzdnov v neurocentre. MRko predpokladam v celkovej anesteze, rano Vas prijmu, ak nebude zly nalez a bude vsetko OK (nebude zvracat, bude jest, pit,...) navecer ste doma. MUDr. Horn zvykne byt na ambulancii, je to jeden z lekarov neurocentra.

zuzike123
5. apr 2024

Spravia vam MRI, Horn sa na to pozrie este pocas hospitalizacie alebo na najblizsej kontrole, ale podla tvojho popisu to nevyzera zavazne. Horn je kapacita a obcas to moze byt citit, ale my sme ho zazili ako ludskeho. Cokolvek by sa ti nezdalo, vzdy mas moznost na druhy nazor u ineho dr ci v zahranici. Nam v neurocentre odporucili operaciu, o ktorej nutnosti som nebola presvedcena, a po viacerych konzultaciach (aj v zahranici) mi dali lekari za pravdu. Takze, nie vsetko co vam v neurocentre povedia, ber ako záväzné.

ada1570
autor
5. apr 2024

@zuzike123 môžeme nutnosť mri konzultovať aj niekde inde poradíte mi kde? Nechcem aby mu mri nejako ublizilo

zuzike123
5. apr 2024

@ada1570 MRI urcite neublizi, dcera ho absolvovala 1.x ked mala 3 mesiace a potom opakovane. Urcite je dobre vediet ako to v hlavicke vyzera, neposielaju vas tam len-tak. Skor je dolezite, aby bol potom vysledok spravne interpretovany.

ada1570
autor
6. apr 2024

@zuzike123 ako to prebieha?

pandusica
6. apr 2024

Ja poviem len tolko, ze napriek mnohym pozitivnym recenziam na pana doktora a aj nejake rozhovory s nim, ja nie som spokojna s jeho pristupom. Chodime k nemu s dcerou viac menej na kontroly, lebo ma mensi obvod hlavy. Ale vyvija sa normalne, mala obdobie ked som sa bala, lebo nespravila ziaden pokrok v psychomotorickom vyvoji, ale inak ok, len hlava mensia. Ked sme tam prisli prvykrat, v podstate ju ani nepozrel poriadne ani nic len skonstatoval, ze mala je krasna a moje obavy podla mna bral dost na lahku vahu. Ja na jednej strane chapem, ze on riesi aj neskutocne tazke stavy, aj som to tam na tej chodbe videla, mozna nasa len mala hlava bola prenho hlupost, ale pre mna nie a to vysetrenie unho ma uplne neuspokojilo. My sme boli potom este v Martine u prof. Kolarovszkeho a to bolo super to ma konecne upokojilo. Docent Horn si myslim, ze je odbornik, ma za sebou vela uspechov, ale mna velmi neohuril po ludskej stranke.

ada52
6. máj 2024

Nas mudr. Horn operoval…. Spickovy odbornik, clovek s velkym Ċ.