Skúsenosť s Feminatal+

sperhak
15. mar 2024

Ahojte žienky. Máte skúsenosť s gynekologickou ambulanciou Feminatal+? Sú tu iba staré recenzie. Máte aktuálnu skúsenosť s Feminatal+? Pokúšala som sa dovolať-0 bodov. A staršie recenzie boli všeliaké.

aj47456
15. mar 2024

V Dúbravske dnes nerobia. Ja chodím už dlhšie do Petržalky, teraz dosť často ako tehotná a neviem si ich vynachváliť. Každú jednu poradňu mi robia sono, aj 4D vidím krpec čo akurát robí a podostávam fotky. 🙂 Objednanie na presný čas, všetci milí, ochotní. Lekári vysvetlia, vyjdu v ustrety. To sú tak dobrí ľudia, čo tam robia. Či už doktori alebo doktorka. Keď nezdvihnú, o chvíľu mi volá sestrička naspäť. Chodila som veru všelikam, za mňa prístupom, odbornosťou, vybavením je toto TOP ambulancia.

sperhak
autor
15. mar 2024

@aj47456 dakujem za odpoved 🙂 a platis nieco bezne? Videla som cennik, co je ale ako nadstandard. Za standard si platila na preventivkach/ pocas tejotenstva?

aj47456
15. mar 2024

@sperhak Vstupne vysetrenie som platila, potom este nieco navyse som si dala co nepreplacala poistovna, inak nie. A tehotenstvo nadstandard 300€ u nich. Ale nebolo to povinne. Len ked mi to povysvetlovala sestricka, co tehotnym plati v ramci standardu poistovna a co tych 300€ zahrna, tak som rada, ze som si to dala.

monika4487
15. mar 2024

Tiez som ich pacientka. Som s nimi spokojna. Vedia si to tam zmanezovat, aj priestor na otazky je. Aj odbornici su. Ano, za nadstandart v tehotenstve sa plati, ale zase ultrazvuky urobia hned, s novymi pristrojmi a netreba nikde chodit a objednavat sa.

dada07
3. máj 2024

Áno, aj ja som mala doteraz celkom fajn skúsenosti. Ale na 26.4. som mala termín preventívky a od 24.4. som sa snažila x krát denne dovolať a nič. 27.4. som napísala e-mail a stále nič. Dnes majú pre istotu voľno a v Dúbravke v piatky nerobia. Sestrička mi už raz tým svojím jemným hláskom vysvetľovala, že niekedy nemá čas si ani mail otvoriť, aj 3 dní.... nechápem. Ja keby som si v práci 3 dni mail neotvorila, už by som tam nepracovala..... Inak prístup lekárov fajn, ale tento stredovek v spôsobe kontaktovania je desný.