Ahojte, chcela by som sa opýtať rodičov, čo majú deti na ZŠ pre nadané deti v BA na Teplickej, aké školské tašky nosia Vaše deti?
Syn bude prvák a neviem, akú tašku mu kúpiť. Na informačnom stretnutí pre prvákov nám vraveli, že deti nenosia domov knihy, ani úlohy, tak si neviem celkom predstaviť, čo všetko reálne potrebujú v školskej taške mať.. či iba peračník a desiatu, pripadne nejaký zošit.. lebo z toho mi vychádza, že by mu stačil aj nejaký ruksak, že nebude potrebná klasická veľká školská taška.
Poprosila by som o Vaše skúsenosti a rady, či je potrebná klasická školská taška alebo čo ste deťom kúpili v prvom ročníku.
Ďakujem pekne.
@karinka223 Nepozerala som ešte, ake batohy sú v ponuke, ale napadlo mi toto, že ak má byť ergonomický, či bude aj iné v ponuke, než čo sa bežne zvykne kupovať školákom.. Každopádne, ďakujem za odporúčanie.
Suhlasim, nepotrebuje klasicku skolsku tasku, bude nosit malo veci - zosit, pracovne listy, peracnik, desiatu. Moje dieta nosilo obal na zosity a pracovne listy, lebo volne pohodene pracaky v taske su raz dva pokrcene 🤭🤭🤭
Hlavne nech sa mu tam nezmestia zapalky a zbran 🙂 🙂