Školné na strednej súkromnej škole HOST

31. jan 2023

Ahojte, syna zaujala škola HOST odbor cestovný ruch a hotelová akadémia. Keďže je to súkromná škola, platí sa tam školné, ktoré neuvádzajú na stránke. Preto sa chcem spýtať, či niekto z vás nevie + či máte nejaké skúsenosti s touto školou 🙂 ďakujem!!!

nikita34
1. feb 2023

Ahoj, ja som chodila na školu. Školné bolo 100€ mesačne +keď ide na hotelovú tak dopláca za tpp (varenie).. ak chce ísť na cestovný ruch dá sa ale je to iba dialkové štúdium nie denné ako hotelovka a ITIS..

autor
1. feb 2023

@nikita34 v ktorom to bolo roku? A boli ste spokojná so školou?

nikita34
3. feb 2023

Minulý rok som maturovala, ale chodila som večerne na odbor cestovný ruch

nikita34
3. feb 2023

S profesorkami áno, ak sa nezmenili tak super 😊

petaszabi
27. apr 2023

@nikita34 ahoj, prosím ťa ako to tam funguje a praxou? Je na každom odbore, alebo nie? Lebo tiež by som potrebovala dištančné štúdium kvôli tomu že musím robiť a prax sa mi nedá kvôli zdravotným dôvodom… poprípade keď máš ešte nejaké info budem rada

nikita34
29. apr 2023

@petaszabi Ahoj, s praxou na dištančnom je to tak, že ti dajú papier ktorý si zanesieš do zamestnania a tam ti vyplnia koľko hodín si odrobila a čo všetko si robila.. teda tak som to mala ja, takže prácu (prax) si musíš nájsť sama.. ak ťa niečo zaujíma kľudne sa pýtaj 😊

vkiki
18. máj 2024

Ahojte, spýtam sa cestovný ruch je len diaľkové štúdium? Alebo aj ekonomicko administratívne služby sa môže isť diaľkovo? Koľko sa tam platí školné? Dala sa zvládnuť? Za info budem vdačná

vkiki
18. máj 2024

A chystá sa tam niekto tento rok?

elika
29. sep 2024

Zvazujeme pre rok 2025/2026.