Škôlky v Petržalke

dodinka25
20. dec 2024

Dobrý deň chcela by som vás požiadať o radu. Maly bude mat vo februári 3roky ja budem musieť nastúpiť do práce. Nemám pre neho zatiaľ žiadnu škôlku. Viete mi poradiť nejaké súkromne zariadenie (najlepšie by bolo štátne samozrejme) kde by ho vzali a nezruinuje má to? Za každú radu/odporucanie ďakujem.

kris_tin257
20. dec 2024

Dobrý deň, myslím že najlacnejší je kids paradise stojí 359€ na mesiac, myslím že lacnejšie nič nie je ale môžem sa mýliť 🤔

mamina7070
20. dec 2024

statne skus od septembra ak tam mas trvaly pobyt , aj sukromne bude problem tak narychlo 😉

kris_tin257
20. dec 2024

@mamina7070 súkromné nie sú problém, majú miesta 😊

dodinka25
autor
20. dec 2024

@kris_tin257 ďakujem pozriem
Ale rada by som v okoli sustekova-Lachova-Furdekova-halova-gercenova nakolko prácu mám smer Kopcany

Ak niekto pozná má skúsenosti s nejakými (hoci aj nemá ale vie o takých) prosím sme s nimi

dodinka25
autor
20. dec 2024

@mamina7070 áno do štátnych určite bude podávať prihlášky len potrebujem vykryť toto obdobie 🌸

paradajkova
20. dec 2024

@dodinka25 na luznej je happy, na zaporozskej je bulharska christa boteva, na krupinskej je spuntik a trosku dalej Gasparko. Treba zavolat, da sa dohodnut obhliadka. Otazne je ktora ma aktualne miesto.

denya
22. dec 2024

@dodinka25 ja by som skusila obvolat,tie ktore ste spmenuli,ci nemaju volne miesto od januara,zvyknu brat deti- v tej logalite gercenova je bohrova,rontgenova,nobelovo namestie to su statne skolky.Aj Lachova aj Sustekova,za opytanie nic nedate.Na gercenovej je aj pramienok sukromna (cirkevna)

marusia674
27. dec 2024

@dodinka25 dcera chodila do Gašparka sukromnej na Novobanskej, to mas blizko