Ahojte, prosím vás, ktoré riešite škôlku v Petržalke. Dáva sa jedna žiadosť so škôlky, ktorá vám je najbližšie a podľa kapacity vás prípadne priradia inde, alebo ich tých žiadostí treba dať viac? Keďže ich majú škôlky jednotlivo. Ďakujem
to je taká kravina s tým stretávaním čo už niekoľko rokov koluje po internete 😀 možno sa stretli raz a v úplne inej veci, možno len usmernenie ako budú postupovať v rámci celej petržalky, ktovie... ale určite nejdú podľa rodných čísiel a neposúvajú si deti 🙈 daj aj do piatich a modli sa aby aspoň 1 vyšla 😀
@sesany Malý bude mať v septembri 4 a minulý rok sa mi ho nepodarilo umiestniť, napriek veľkej snahe. Radím ti, ak chceš zvýšiť si šancu na umiestnenie do škôlky, tak si daj čo najviac prihlášok do škôlok. Dokonca z jednej škôlky mi odpísali, že také veľké množstvo prihlášok dostali, že iba tretinu detí môžu prijať z toho, koľko sa im tam hlásilo.
@sesany ja idem v petrzalke davat 8 prihlasok a dufam ze aspon jedna klapne
Baby, mrknite aj na Dobrú škôlku na Záporožskej. My sme tam mega spokojní - super učiteľky, super areál a hromada aktivít a výletov. (a ešte aj dobre varia! 😀 )
mnohé dávali aj 3príhlašky vraj si to riaiteľky medzi sebou potom riešia čo sa minulé roky tu na MK písalo, my ideme dať iba na dve ktoré sú prakticke vedľa seba