Škôlka v Petržalke

sesany
11. apr 2023

Ahojte, prosím vás, ktoré riešite škôlku v Petržalke. Dáva sa jedna žiadosť so škôlky, ktorá vám je najbližšie a podľa kapacity vás prípadne priradia inde, alebo ich tých žiadostí treba dať viac? Keďže ich majú škôlky jednotlivo. Ďakujem

rendicka
11. apr 2023

mnohé dávali aj 3príhlašky vraj si to riaiteľky medzi sebou potom riešia čo sa minulé roky tu na MK písalo, my ideme dať iba na dve ktoré sú prakticke vedľa seba

kikushaa
11. apr 2023

@sesany nic sa neposuva, ak je to “vychytena”skolka treba dat na viacero skolok ziadost, skusenost z minuleho roku.

zuzanka.zuzu
11. apr 2023

to je taká kravina s tým stretávaním čo už niekoľko rokov koluje po internete 😀 možno sa stretli raz a v úplne inej veci, možno len usmernenie ako budú postupovať v rámci celej petržalky, ktovie... ale určite nejdú podľa rodných čísiel a neposúvajú si deti 🙈 daj aj do piatich a modli sa aby aspoň 1 vyšla 😀

lizwer
13. apr 2023

@sesany Malý bude mať v septembri 4 a minulý rok sa mi ho nepodarilo umiestniť, napriek veľkej snahe. Radím ti, ak chceš zvýšiť si šancu na umiestnenie do škôlky, tak si daj čo najviac prihlášok do škôlok. Dokonca z jednej škôlky mi odpísali, že také veľké množstvo prihlášok dostali, že iba tretinu detí môžu prijať z toho, koľko sa im tam hlásilo.

ada12345
13. apr 2023

@lizwer Pokial viem, tak na tento prebiehajuci skolsky rok Petrzalka vzala vsetky deti, ktore oslavili 3. narodeniny do konca roka 2022. Dokonca otvarali trochu neskor 2 nove skolky a teda miest bolo dostatok.

kikushaa
13. apr 2023

@lizwer Nejdem sa hadat, ak si mala nejaku speci vytipovanu/vytazenu tak je to mozne. Ale mne z dvoch na konci augusta volali ze maju volne miesta a to uz bola davno prijata.

lizwer
14. apr 2023

@kikushaa Však som sa pýtala v skupine na tú cirkevnú škôlku na Lachovej, aké majú s ňou mamičky skúsenosti. Jedna mamička mi odpísala, že tam mali minulý rok cez 90 prihlášok 🙄 Takže s tými škôlkami, nie je to jednoduché.

kikushaa
14. apr 2023

@lizwer tak na gessayovej 31 kam som davala ja byva bezne 130, nakoniec chodi na rovniankovu. Na Lachovej neviem o ciekevnej ale zo statnej mi volali ze ci mam este zaujem o umiestnenie.

rendicka
15. apr 2023

@lizwer Lachova uprenostňuje deti čo už tam majú surodenca a predškolákov takže npvé deti nemali šancu tuším cca 2/3 prihlasených tam mali súrodenca...mi z logistických dôvodv tam nejdeme dávať aj keď by sme tam našu dostali

marusia674
29. apr 2023

@sesany ja idem v petrzalke davat 8 prihlasok a dufam ze aspon jedna klapne

lulu3584
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lulu3584
26. mar 2024

Baby, mrknite aj na Dobrú škôlku na Záporožskej. My sme tam mega spokojní - super učiteľky, super areál a hromada aktivít a výletov. (a ešte aj dobre varia! 😀 )