Ahojte máte skúsenosti so školkou talentovo v ba? Rozmýšľam nad ňou. Zaujímajú ma plusy aj mínusy,dakujem
@nikinicole škoda😐ale nakoniec sme sa aj tak rozhodli pre inú škôlku👍a dcéra je spokojná 😊
@nikinicole dobry den, prosim hovorite o skolke talentovo na mierovej alebo BBC5?
@dettilv zdravim nedá mi napisat aj svoju skusenost neinfluencerskej mamy. Ja som so skolkou zasa naopak velmi spokojna. Mam tam starsie dieta a teraz som dala aj mladsie do jaslickovej triedy. Praveze pristup pani uciteliek skvely, velmi empaticky a komunikujuci. Ako rodicovi mi vzdy dali informacie k tomu ako sa dietatko v skolke malo ( kazdy den dokonca chodi aj report a stvrtrocne posielaju obsiahlu spravu o rozvoji dietatka) a nikdy som nepocitovala, ze by sa k mojmu dietatu spravali inak alebo horsie. Aktivit tam praveze maju dost ( vyucba jazykov, gymnastika, rytmicky kruzok, dost vela vyletov a vseljakych besied a vystupeni). Jedine jaslickari maju jeden kruzok - anglictinu ( logicky, ale ved tie deticky su este velmi malicke na to, aby mali zahlteny program) inak ostatne triedy si mozu vyberat z vyssie uvedenych. Chodime tam uz treti rok a pit kavu som tam ja osobne nikoho nevidela. Co sa tyka vychovno-vzdelavacieho procesu ten maju velmi dobre urobeny a moja starsia odtial vzdy prichadza s novymi znalostami. Jedlo maju
zo Zdraveho bruska - ale je to ako v kazdej skolke bud chuti alebo nechuti v dany den - mna tesi, ze dokazu ponuknut aj jedlo, ktore ja doma asi nikdy varit nebudem a napodiv detom chuti. Co sa negativ tyka tak to urcite bude cena, ktora je vyssia ( ale podla mna primerana) a nie uplne dobre je tam zvladnuta administrativa. Ak by ste mali konkretne otazky kludne zodpoviem a napiste mi 🙂
Neodporúčam MS Talentovo. Dcérka tam chodila pol roka a učiteľky robia veľké rozdiely medzi deťmi tzv. "influencerov". Aktivity sú minimálne, väčšinou "voľná hra". nehovoriac o tom, že pri každom zakašľaní nám volali, že si máme pre dcérku prísť. Porcie pre deti strašne malé dcérka bola stále hladná. Filozofia tejto škôlky je, aby si učiteľky mohli kávičkovať a deti sa hrali "voľnou hrou"