Škôlka s malým kolektívom - Bratislava

mitko
14. sep 2022

Dobry vecer,

Viete mi prosim niekto poradit skolku v BA pripadne bliiizkom okoli s ozaj malym kolektivom v triede? Myslim tak 5-6 deti, ak vobec taka existuje. Pripadne taku, kde je aj viac deti v triede ale aj viac uciteliek….ze jedna ucitelka sa venuje tak max 4-5 detom. Dakujem velmi pekne.

lucinka1988
14. sep 2022

@mitko Slovnaftacik

mogaa
15. sep 2022

@mitko no jediné súkromné škôlky alebo pani čo takto opatruje deti....v BA poradiť neviem, ale cez google si vieš vyhladať súkromné škôlky a pošleš mail s otázkou kolko majú detí v triede a koľko detí je na 1 učiteľku....u nás je trieda detí od 20mesiacov - 4 učiteľky na 16detí(učiteľky sa samozrejme striedajú)ale je to raz toľko učiteliek ako v štátnej škôlke + aj menej detí na učiteľku keďže pri plnom počte je ich 16....

mitko
autor
19. sep 2022

@lucinka1988 dobry den, dakujem z tip. Mate prosim osobnu skusenost? Pozeram tu stranku len tak zbezne zatial a akosi sa v tom neorientujem. To je statna alebo sukromna skolka? Oni maju aj skolu? Dakujem Vam

katulka94
1. mar 2023

@mitko pekný deň, akurát hľadám skolku ktorá ma presne maličký kolektív a malo deti na jednu učiteľku chcela by som sa opýtať či sa Vam podarilo niečo take nájsť? 🙂

mitko
autor
1. mar 2023

@katulka94 dobry den prajem, zial, sklamem Vas ale nenasla som na tento skolsky rok. Od septembra sme si podali prihlasky na viacero skolok….najmensi kolektiv, co som zistila a boli sme aj na DOD, tak maju v skolke na Mokrohajskej. Ak chcete, pokojne mi napiste sukromnu spravu a mozem Vam napisat viac. Este sme boli osobne pozriet skolku Fantasticka predskola.

nikoleta177
25. dec 2023

@mitko Dobrý deň. Ako ste boli spokojní s Fantastickou predskolou? Pre ktoru skolku ste sa rozhodli? Ďakujem

mitko
autor
22. jan 2024

@nikoleta177 dobry den, nechodime do fantastickej. Uprimne, nas to tam vobec neoslovilo. Oproti tym krasnym slovam na webe, sme mali v realite pocit iny. Ale je to len nas nazor.

nikoleta177
23. jan 2024

@mitko fuuuu tak to som zvedavá ake to tam bude.... pôjdeme sa tam pozrieť len este nemame konkrétny termín