Ahojte. Chcela by som sa opýtať na skúsenosti. Máme malú, ktorá bude mať tri roky v júli. Teraz v máji budú zápisy do škôlok. Zaujíma ma, aké máte skúsenosti. Dávali ste žiadosti na viaceré škôlky? Teda, napríklad na všetky v Novom meste?Vzali vás? A ak nie, bol prípad, že sa v septembri niečo uvoľnilo?
@petina24 väčšina ľudí si dáva viac žiadostí, preto je veľká pravdepodobnosť že v septembri sa nejaké miesta uvolnia(nenastúpia všetky deti do danej škôlky).....ak si z BA tak si daj určite do "spádovej"škôlky a ako druhú si daj škôlku kde by si dieťa chcela dať....uvidíš do ktorej dieťa vezmú....
@petina24 bratranec so ženou si podávali minulý rok, vekovo bola ich mala ako tvoja (jun-jul 3 roky, neviem presne kedy je narodena) a smola, nevzali ju v NM nikde. Viem ze aj par krát volala, ze ci nie je miesto. Vzdy ju odbili. Idu skúšať teraz keď už bude mat 4 roky. Plus rátaj do toho možnosť aj ukrajinských deti ktoré tiez musia zobrat aktuálne, cize nikto nevie co a ako bude/ nebude. Ešte doplním ze známosť tam nemali žiadnu...
@zuzahajdulka na tú šunavcovu som tiež také počula. No dávam do každej v NM,čiže asi 14 a aj tak sú myslím, ze sa nevojde nikde.
Syn májový šiel do škôlky v 2019, nevzali ho ale v septembri sa uvoľnilo