Ahojte, vie mi niekto zhodnotit/povedat ako je spokojny so skolkou??
Dakujem
@slecnabe dakujem velmi pekne za odpoved. Zaujimalo by ma ci su deti naozaj dobre pripravene do skoly. Ci aj deti, ktore sa tazsie zapajaju do cinnosti su motivovane pracovat/zlepsovat sa. Dalej ci kolektiv deti je tam utuzovany (a nie naopak, rozdelovany roznymi recami, nebude sa s tebou nikto hrat, oni sa s takym nebavia,atd…) Dakujem vopred za odpoved
Mam 4 rocnu dcerku, ktora by tam mala nastupit a nemam dostatok informacii.
@elena2018 Dobrý deň, Čo sa týka pripravy do školy tak myslím si že sa im venujú celkom dosť. Robievajú presne také tie pracovné listy zamerané na všetky tie predškolácke veci, môj syn nemal s ničím problém že bynevedel. Bavili sa o prírode, o Slovensku, o vesmíre a všetky také základné témy.
S prístupom učiteliek som nikdy nemala problém, niektoré sú visc super, niektoré taký priemer ale vždy sa snažia pomôcť so všetkým. Decká sa poznajú veľa aj medzi jednotlivými triedami, čo sa mi veľmi páči. Takže žiadne také rozdeľovacie reči som nezažila.
V synovej triede je ich myslím 22 a učiteľky klasika 2 - jedna je ráno, obe spolu sú cez obed a druhá ostáva poobede.
@elena2018 ahoj, syn tam chodi treti rok (uz bude koncit). So skolkou som spokojna, maju vela aktivit, minoriadne aktivnu riaditelku, ucitelky su mile (aspon tie co poznam). Ak nieco konkretne, kludne sa pytaj