Dobrý deň,
Máte niekto skúsenosť s pripraveným ročníkom v tejto škole?syn sa zajakava, má slabšiu slovnú zásobu aj horšiu pozornosť. V centre kde chodíme na bola odporučena táto škola keďže u syna odporúčaju odklad ale zároveň v škôlke by to nebolo preňho už také prinosne. Boli ste spokojné?je ťažké dostať dieťa do prípravné ročníka?
Ďakujem
@zuzkaa1991 no odporučili konkrétne túto sme v Bratislave. Odporučila to logopedicka a aj psychológicka kvôli slabšej školskej zrelosti. Len som chcela vedieť ako to tam funguje a či je šanca sa tam dostať v rámci Bratislavy keďže je asi jedina
Zavolajte riaditeľke a zistite ja som volala a riesila a riaditeľkou vsetko...u nas otvorili az 3 triedy kedze sa prihlasili vela deti ale tam su aj ine dg ako len rec
Nám pediatrická hovorila že to treba riešiť veľmi dopredu lebo je veľký záujem, tak ak chcete aby vám tam chodilo dieťa tak treba okamžite riešiť 😕
@kris_tin257 chceme to určite čím skôr len čakáme na posudky na odoslanie ale mám obavy presne že nebude miesto
Nečakajte, zavolajte si tam aj keď nemáte papiere, popýtajte sa na postup
Neodporucili vam? My v ke mame taku "skolu" a velmi sme spokojni len 8deti v triede. A venuju sa velmi tam
Skuste centra povolat ci nevedia o nie com....nam logopedicka odporucila