Škola pre deti s NKS na Vlasteneckom námestí

25. nov 2024

Dobrý deň,
Máte niekto skúsenosť s pripraveným ročníkom v tejto škole?syn sa zajakava, má slabšiu slovnú zásobu aj horšiu pozornosť. V centre kde chodíme na bola odporučena táto škola keďže u syna odporúčaju odklad ale zároveň v škôlke by to nebolo preňho už také prinosne. Boli ste spokojné?je ťažké dostať dieťa do prípravné ročníka?
Ďakujem

zuzkaa1991
25. nov 2024

Neodporucili vam? My v ke mame taku "skolu" a velmi sme spokojni len 8deti v triede. A venuju sa velmi tam

Skuste centra povolat ci nevedia o nie com....nam logopedicka odporucila

autor
25. nov 2024

@zuzkaa1991 no odporučili konkrétne túto sme v Bratislave. Odporučila to logopedicka a aj psychológicka kvôli slabšej školskej zrelosti. Len som chcela vedieť ako to tam funguje a či je šanca sa tam dostať v rámci Bratislavy keďže je asi jedina

zuzkaa1991
25. nov 2024

Zavolajte riaditeľke a zistite ja som volala a riesila a riaditeľkou vsetko...u nas otvorili az 3 triedy kedze sa prihlasili vela deti ale tam su aj ine dg ako len rec

kris_tin257
25. nov 2024

Nám pediatrická hovorila že to treba riešiť veľmi dopredu lebo je veľký záujem, tak ak chcete aby vám tam chodilo dieťa tak treba okamžite riešiť 😕

autor
25. nov 2024

@kris_tin257 chceme to určite čím skôr len čakáme na posudky na odoslanie ale mám obavy presne že nebude miesto

kris_tin257
26. nov 2024

Nečakajte, zavolajte si tam aj keď nemáte papiere, popýtajte sa na postup