Pekny den, prosim Vas pekne vypadol mi veomi sikovny majster obkladac, tak hladam za neho nahradu. Nepoznate alebo nemate doma naozaj ze skuseneho majstra obkladaca na obklad kupelne a wc velkoformatovou dlazbou 120×60cm, ktory ma cas tento pripadne buduci tyzden? Rada by som natrafila na majstra, nie na niekoho kto to robi kratky cas alebo si chce privyrobit a takych je plny internet :/
@ivkarel to mi je jasne, na tohto pana som cakala vyse 2 mesiace, lenze je na PN a nespravi mi to v blizkej dobe a potrebujem to mat hotove, lebo na to mi nadvazuju dalsi majstri s inymi pracami, s ktorymi som dohodnuta uz. Byt mi uz 2.mesiac stoji kvoli tomu, ze som cakala na pana obkladaca....
Ale hlavne - nespoliehaj sa na anonymné internetové recenzie aj keby tam mali 1000 hviezdičiek. My sme sa takto nechali ojebabrať pri montáži sanity ale ukončili sme s nimi "spoluprácu" po dvoch nahovno namontovaných umývadlách. Už len reálne recenzie.
Hlavne treba zreálniť svoje nároky a očakávania. Šikovný obkladač určite nebude mať čas tento ani budúci týždeň.