Dobrý deň prajem,
chcem sa opýtať, či má niekto z Vás skúsenosti so servismi telefónov (iphone) v BA, kde ste boli spokojní a dokázali Vám telefón opraviť. Hľadám špičkový servis. Telefón sa mi začal pri nabíjaní zahrievať, a rýchlo sa začal vybíjať (aj v režime lietadlo). Momentálne je telefón mŕtvy, nedokážem ho nabiť. Najviac mi záleží na záchrane fotiek v danom telefóne. Ak by ste mali skúsenosti, kde by mi dokázali obnoviť dáta, bola by som Vám vďačná. Dakujem.
Každý iphone aj mac vždy kupujem v istroes. Ak by som musela riešiť servis, tak by som ho riešila priamo tam. Ale za celé roky som nemusela ani raz. Ale inak by som nešla ako priamo k nim.
@melanta Dakujem. Po vcerajsej skusenosti neviem. Posielali ma z pobocky do pobocky, lietala som po celej BA (aupark, central, nivy), a v ziadnej mi nevedeli poradit. Na telefon sa ani poriadne nepozreli. Spytala som sa ich, ci by bolo mozne aspon vytiahnut data z toho telefonu, poslali ma z centralu do auparku, prisla som do auparku a bolo mi povedane, ze to oni nemozu robit, ze to su moje osobne data a maju to zakazane.
Inak - autorizovany servis naozaj data neriesi. Dokonca ti daju podpisat papier, ze telefon moze byt vrateny do tovarenskych nastaveni a data vymazane. Je to velmi citliva vec, kedze hodnotu dat je tazko vyjadřit (aku ma hodnotu fotka, aku nejaka zmluva). Ak by ich nedopatrenim vymazali. Rataju s tym ze mas zalohu v cloude. Musis najst nejaky neautorizovany, ktory sa s tym pohra. Ale podla toho co opisujes, ide o nejaky zasadnejsi HW problem. Pripojit k PC (Macu idealne) si neskusala?
@lenka0908 mobilefriends.sk...bratislava ruzinov kašmirska 2
@lenka0908 vedia to urobit aj data vybrat
@henka123123 dakujem krasne 🙂 pozriem 🙂
@lenka0908 ja mám rovnakú skúsenosť s nimi. Majú tam jedneho servisáka čo chodí z pobočky na pobočku. Odporúčam položiť túto otázku na fcb v skupine Apple otázky & odpovede SK/CZ tam poradia sú tam aj servisáci.
Dakujem krasne kazdemu za rady. Napokon som isla do mne najblizsieho servisu v Ivanke pri Dunaji PhoneMasters, a telefon mi aj opravia a aj mi zachrania vsetky udaje. Mali aj skvele recenzie na internete. Kazdopadne este raz vsetkym dakujem za vase skusenosti, urcite si ulozim aj vsetky vase tipy 🙂
iCloud - ani tu 5GB verziu zadarmo si nemala aktivovany? Skus sa prihlasit na svoj icloud.com so svojim mailom a heslom (account, ktory si mala v telefone). Mozno tam mas nieco zalohovane. Servis v BA ale neporadim.