Ahojte viete mi niekto poradit dobry servis na plastove okna?
Nech to niesu tie falosne firmy ..ale fakt odbornici so skusenostami...
za mna jednoznačne toto. Milý pán, komunikácia super
https://www.servisokna.eu/
@bubinko1506 podla mna seriozny pan.
p. Mlynsky . Nam robil servis okien. Plus nove sietky. Kamoske teraz vyraba sietky a vonkajsie zaluzie.
@lulu2014 prosim ta kolko vas to asi vyslo ja potrebujem v 2 izbach a v kuchyni okno a balkonove dvere.Zarosuju sa nam okna najma teda v zime a pri tej prilezitosti chcem dat na mensie okna nove sietky a vnutorne zaluzie nove a rozmysla aj vonkajsiu roletu klasicku taku bielu plastovu.
Nam robil iba 4sietky na okna a repasoval jedny sietkove dvere. To bolo spolu 120e
A ten servis cca 80e ale vela okien a dveri. Premastili, nastavili.
Ma “ludove” ceny.
Kamoske teraz robi 3 ci 4 vonkajsie zaluzie a sietky na okna a ma to za cca 900e
Ale ak by si chcela … mozes mu zavolat - urobia obhliadku nacenia a potom sa mozete rozhodnut.
My sme nahodou stretli v Tatrach na parkovisku a ….dalsi tyzden bol u nas 😁.
Fakt seriozny mily pan. Ale samozrejme nenutim. 🙂
@lulu2014 dakujem ti velmi pekne lebo ja vobec netusim kolko mam nachystat penazi a chcem to mat hlavne vsetko uz dobre konecne.
Tak hladam taketo dobre recenzie lebo niektore firmy len klamu.Ja potrebujem do BA odkial je ten pan prosim ta?
@lulu2014 aha uz vidim ze aj ty si z BA tak nemal by to byt problem asi.Dik este raz zavolam teda tomuto panovi
Je od Senca. A ano pozor na tych co skasnu milion penazi a nic neurobia. 😏 nehovorim ze musis tohto. Drzim palce nech si spokojna ked niekoho vyberies. 😊
Este vlastne ked bol u nas cestou sa zastavil u kamosky pri Mileticke a opravil jej balkonove dvere na pockanie a tiez si objednala este sietku na kupelkovd okno. Z toho balkona sa tesila lebo byvaju na prizemi. Zatial funguju 😁
Ahojte dievčatá toto isté sme riešili túto zimu a nám veľmi pomohla firma https://www.oknoservisgroup.sk/
Pán odtiaľ bol veľmi milý a všetko vysvetlil a poradil cena bola cca 100e za 10 okien, riešil to manžel ale ja som bola doma ked k nám prišiel pán. Dievčatá som tu nová a rada sa budem zapájat na témy, ktoré budem vedieť pomocť. Bohužial na dome u maminy bude mamina potrebovať nové okná takže tu hľadam firmu čo montuje okná.
Dobry den doporučujem ODM Michal Madar si možte najst na stranke . Spolahlivy živnostnik najlepsie sa dohodnuť telefonicky alebo si dohodnuť obhliatku .
Extraplast - vymienali nam vcera pokazene kovanie a netesniace okno. Pan bol odbornik, vyznal sa v tom, co robi, cena tiez dobra. Akurat nedal vediet, ze bude meskat, ale ostatne ok.