Seriózna realitka v Bratislave

8. jan 2022

Dobrý deň,odporučte ozaj serioznu realitku v Bratislave./služby a aby provízia nebola privysoká/ skôr taký zlatý stred.Okrem Remaxu tá je dobrá,len provízie majú vyššie.Viem,že si cenu nehnuteľnosti nastavím ja,no keď si realitka ešte priráta províziu ktorá je vysoká,samozrejme,že predaj bude dlhšie trvať a možno sa ani nehnuteľnosť nepredá za tú sumu.Ďakujem.

zuzanka.zuzu
8. jan 2022

v BA to ide ako teplé rožky bez ohľadu na realitku 😀 a závisí na maklérovi ako osobe, ani nie tak na kancelárii

jazula
8. jan 2022

Keď som predávala pred pár rokmi byt, mala som veľmi dobrú skúsenosť s Lionreal, konkrétne Jana Kasalová. Ja som si dala sama inzerát, ona sa ozvala, že má záujemcov. Veľmi rýchla a k veci komunikácia, v pohode zmluvy, všetko obehala a vždy poslala mailom potvrdenie, že krok bol urobený. Keď sa budeme najbližšie sťahovať, rovno ju oslovím.

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
8. jan 2022

@zuzanka.zuzu Máte aj osobnú skúsenosť s nejakým maklérom v BA?

autor
8. jan 2022

@jazula Ďakujem

freeja
8. jan 2022

Pan Danek z Butterfly reality 👌👍 velmi dobra skusenost https://www.butterfly-reality.sk/makler/24-ing-...

engynka
9. jan 2022

Linda reality - nam predavala byt, riesila aj kupu pozemku a tiez prenajimala byt 100% spokojnost. Navyse sa ozaj vyzna - nielw. predaj, ale aj vsetky nalezitosti kataster, banky, notar. Proviziu ma tiez primeranu.

matejkoo
16. mar 2022

EXPIS REAL Bratislava - Realitku absolutne nedoporucujem, par hodin po tom, co sme uverejnili plateny inzerat na prenajom nehnutelnosti na verejnom portali, sme nasli skopirovany text + foto nasho domu veselo inzerovany i s ich provizou bez akejkolvek dohody